Családi kaleidoszkóp - Állítsuk össze az európai családok közös fotóalbumát!

Küldje be családja legszebb pillanatát megörökítő fotóját, amelyből kiderül: család nélkül lehet élni, de nem érdemes! Mutassuk be az európai családok sokszínűségét, hogy kiderüljön: a család a legnagyobb érték, éljünk bárhol Európában. Olyan privát pillanatokat, megörökített élményeket várunk, amelyeket a családok hajlandóak megosztani a szélesebb közvéleménnyel is, hogy mindenki lássa: a család a legfőbb boldogság forrása.A pályázatra megküldött családi emlékképekhez egymondatos képaláírást is várunk (ami lehet egy üzenet a még családalapítás előtt álló fiataloknak, esetleg, hogy mikor, hol és milyen alkalomból készült a felvétel, miért ez a legszebb pillanat a számukra).

Határidő: 2011. május 15.


A fekete-fehér vagy színes képeket elektronikusan, nagy felbontásban várjuk jpg, pdf vagy tif formátumban a sajtofoosztaly@nefmi.gov.hu címre 2011. május 15-ig.

Az értékeléshez a megfelelő méret a min. 2000 x 3000 pixel, 1,5 Mb. A zsűrizést követően a nyertes képeket a publikáláshoz szükséges nagyobb méretben is bekérjük.

Egy pályázó legfeljebb három fotóval nevezhet.

A Családi Kaleidoszkóp előzsűrizett képei a www.kormany.hu kormányzati portálra is felkerülnek majd, ahol szavazni lehet a legmeghittebb pillanatot megörökítő képekre. A beküldők között értékes nyereményeket sorsolunk ki. A legtöbb szavazatot kapott képeket díjazzuk és a nagyközönségnek is bemutatjuk.

Forrás: www.sff.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése