Ahol az utak találkoznak

A Magyar Alkotók Internetes Társulása Közhasznú Egyesület (MAIT KHE) és a Hegyaljai Alkotók Társulása Egyesület (HAT) a MAIT alapításának 10.; a HAT alapításának 15. évfordulója alkalmából Ahol az utak találkoznak címmel pályázatot hirdet új szépirodalmi és képzőművészeti alkotások megszületésére (kötetlen témakörben), valamint azonos címmel antológia kiadását tervezi.

A pályázat beküldési határideje (postai feladás napja): 2011. július 1.


Pályázni a következő kategóriákban lehet:
1. Vers: max. 40 sor, Book Antiqua 16-os betűméret. Kézzel írott pályázatot nem fogadunk el.
2. Próza: max. 6 oldal Book Antiqua 16-os betűnagyság esetén. Kézzel írott pályázatot nem fogadunk el.

3. Festmény-grafika: az alkotásról lehet fénymásolat vagy fotó is (ha színes az alkotás, akkor színesben), minimum A/5-ös nagyságban.
4. fotó: A/5-ös, vagy A/4-es méretben.

A pályázat jeligés, kérjük azt feltüntetni a borítékon, a pályázó adatai (név, cím, telefon, e-mail cím) külön lezárt borítékban legyen elhelyezve a nagy borítékon belül. A pályázat beküldhető e-mailben is (kivéve fotó és festmény-grafika), de ebben az esetben a pályázó adatait akkor is el kell küldeni postai úton a jelige megjelölésével.

A pályázatra jeligénként 1 db pályaművet fogadunk el, ha valaki többet küld, akkor a pályázat kezelője csak 1 db-ot továbbít a bíráló elé. A pályázó több jeligével is nevezhet. Pályázati anyagot nem küldünk vissza.
Nevezési díj HAT-MAIT tagoknak jeligénként 500 Ft, nem tagoknak 750 Ft, melyet levelezési címünkre vagy a folyószámlánkra kérünk befizetni. A pályázó a bemutatkozó levélben írja le és szignózza a következőt: A beküldött alkotás saját szellemi munkám. A pályázatkiíró nevem (jeligém) feltüntetése mellett közölheti az alkotásomat. Ha valaki e-mailben küldi el a pályázatát, az előbbi nyilatkozatot a jeligés azonosítójával mindenképpen küldje el postai úton.

Aki ezeknek a kritériumoknak nem felel meg, annak pályázatát nem áll módunkban elfogadni.

A pályázat 1-2-3. helyezettje díszoklevéllel és tárgyjutalommal, valamint az első helyezettek az azonos címmel megjelenő antológiánkban 2-2 oldallal, illetve egy-egy kötettel lesznek jutalmazva.

Díjaink: 
Vers kategória: Aranytoll-díj; próza kategória: Aranypróza-díj; festmény-grafika kategória: Bor István Iván-díj; fotó kategória: Aranyfotó-díj. A 4-5-6. helyezettek oklevélben és tárgyjutalomban részesülnek. A Bíráló Bizottság kategóriánként Nívódíjat és Különdíjat is odaítélhet.

A pályázat beküldési határideje (postai feladás napja): 2011. július 1.

A díjkiosztó várható helye, időpontja: Művészetek Háza, Miskolc, 2011. augusztus 11. A helyezettek postai értesítést kapnak.

Postai cím: MAIT Közhasznú Egyesület, 3556, Kisgyőr, Táncsics Mihály utca 8.
E-mailcím: mait@freemail.hu. Számlaszám: Sajóvölgye Takarékszövetkezet, 55400259–10002924–00000000. Átutalás esetén kérünk mindenkit, hogy nevét és a jogcímet tüntesse fel (név vagy jelige, pályázat 2011)!

Folyamatos új információ a MAIT KHE honlapján lesz olvasható: mait.freeweb.hu

Forrás: www.sff.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése