Tervezz póló mintát a BOOMZ design-nak!

Póló minta pályázat a Boomz Kft. szervezésében

Van pár jó grafikád elmentve a gépeden? Suliban, munkában rajzolgatsz vagy csak néha otthon a TV előtt? Most egyedülálló lehetőséget nyújtunk arra, hogy megmutasd alkotásaidat a nagyközönségnek!

A pályázat leírása

BOOMZ márkanévvel pólókat forgalmazunk egyedi mintákkal és úgy döntöttünk, hogy a következő ábra megrajzolására szabad kezet adunk! Bármilyen anyaggal jelentkezhetsz, legyen az egy bagoly napszemüvegben, egy nagyváros utcaképe vagy akár a gonosz törpék rémálmaidból. A ti fantáziátokra vagyunk kíváncsiak mindenféle megkötés nélkül.

Pályázati határidő: minden hónap 10-ig!



A pályázat résztvevői lehetnek: amatőrök, professzionális művészek, alkotók, tervezők, valamint a közép- és felsőfokú művészeti, formatervező és terméktervező iskolák hallgatói.

Pályázni csak új, magyar tervezésű alkotással lehet!

Az értékelés két fordulóban történik:

• I. forduló: A bírálóbizottság a beküldött dokumentáció alapján dönt arról, hogy mely pályaműveket hívja be a II. fordulóra.

• II. forduló: A behívott pályamunkákat szavazásra bocsátjuk, ahol a Boomz követői leadhatják voksukat és jelezhetik vásárlási szándékukat az egyes mintákra.

A pályázat mérföldkövei:
nevezési határidő minden hónap 10-ig. Ezután az időpont után beérkezett pályázatokat a következő hónapban tudjuk figyelembe venni.
a pályamunkák elbírálása minden hónap 10-15. között történik.
  • a I. forduló eredményeképpen kiválasztott alkotások minden hónap 15-én feltöltésre kerülnek a www.boomz.hu honlapra. 
  • a II. fordulóba bekerült alkotásokra minden hónap 15-30. között szavazást tartunk, ahol bárki leadhatja voksát. 
  • a pályázat nyertesei minden hónap 30-án kerülnek kihirdetésre. 

A pályázat leadásának és elbírálásának szempontjai:

· a design legyen egyedi!

· az elkészült grafikákat a honlapunkon elérhető sablonban küldjétek el.

· az elkészült grafikát a sablon mellett külön is küldjétek el. A felbontás a lehető legnagyobb méretben és minimum 300 dpi legyen. A formátum .psd (photoshop), .cdr (coreldraw), vagy bármilyen képformátum (.tiff,.jpg.bmp) lehet.

· egy word dokumentumba írjátok le a pályamű címét és rövid leírását, valamint magatokról egy rövid bemutatkozást maximum 1000 karakterben. A word dokumentum címe a saját nevetek legyen.

Nyeremény

A pályázat fődíja bruttó 25.000 Ft/hó és a nyertes pályamunka forgalomba kerül pólóinkon!

A szavazás eredményétől függetlenül bruttó 5000 Ft/különdíj értékben Boomz ajándékutalványok.

Kapcsolat

A nevezéseket a palyazat@boomz.hu címre várjuk. Az email tárgy mezőjében tüntessétek fel, hogy "BOOMZ design ADOTT HÓNAP"!

Boomz - Retro is your future!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése