Tervezz portfóliót a DigitalPress-nek!

http://alkotoipalyazatok.blogspot.hu/2014/01/tervezz-portfoliot-digitalpress-nek.html
A pályázat célja, hogy a Digitalpress Nyomda olyan portfóliót készítsen magának és ügyfeleinek, amely bemutatja technikai lehetőségeit.
Ehhez a tervezőknek meg kell ismerkedniük anyagainkkal és eszközeinkkel, hogy olyan kiadványokat tervezhessenek, amelyek egyedien, inspiratívan használják azokat. Elsősorban nem olyan munkákat várunk, amiket bármelyik más digitális nyomda is el tud készíteni, hanem olyanokat, amelyek a digitalpress technikai lehetőségeiről szólnak anyagaink, nyomtatási minőségünk, technológiánk sokszínűsége és kötészeti felszereltségünk miatt.

Pályázati tervek benyújtási határideje: 2014. 02. 28.
A kiválasztott tervek megvalósítása: 2014. 03. 14.



A pályázat tartalmában lehet
– arculati anyagok komplex megvalósítási terve
– egy technológia (pl. a poszternyomtatás) minőségének, anyagainak látványos demonstrációja
– papírjaink színével, anyagával és a nyomtatás tartalmával harmonizáló megoldások tervezése
– egy technikai lehetőség (pl. digitális lakkozás, fehér szín nyomtatása) fantáziadús, esztétikus és hatásos bemutatása stb.


Pár szóban az okokról, amik ennek a pályázatnak a meghirdetéséhez vezettek. Napi munkánk során gyakran tapasztaljuk, hogy ügyfeleink rutintalanságból vagy ötlet híján megelégednek a szokványos megoldásokkal, pedig anyag- és eszközparkunk, rutinunk segítségével a sokszor kényszerűen választott megoldás is lehet érdekes, különleges. Például kilenc féle módon és sok színben tudunk spirálozni, amelyből az ügyfelek sajnos csak egyfélét szoktak kérni: fehér papír, fekete spirállal – valószínűleg azért is, mert nem tudunk számukra vonzó, a tartalomhoz is illő, szép mintákat mutatni...
A pályázat menete: 
művedet először nyomdakészen (kifutóval, hajtogatási ill. vágási jelekkel ellátva) küldd a  vin@digitalpress.hu címre, amihez mellékelj látványtervet és egy rövid, pár mondatos leírást (milyen papírokra, nyomdai eljárásokkal, hajtogatási móddal stb. képzelted el). Ezt követően a legjobbakat megvalósítjuk két példányban. Az egyik a tiéd lesz, a másik bekerül a nyomda referencia archívumába.

Pályázati tervek benyújtási határideje: 2014. 02. 28.
A kiválasztott tervek megvalósítása: 2014. 03. 14.
Eredményhirdetés: 2014. 04. 20.


A megvalósított munkák közül zsüri választja ki a legjobbat.
Díjazás: 250 000 forint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése