Zenei újságírói pályázat a Soundhead.hu-tól

Egy hét van hátra a „Balaton Sound Szócsöve" kreatív sajtópályázatból!

A Soundhead.hu, a Heineken Balaton Sound és a Burn Studios zenei újságírói pályázatot hirdet. Pályázni a Heineken Balaton Soundról és annak legizgalmasabb fellépéseiről szóló írásokkal lehet.


A nyertesek írásait kiemelten publikálja a Soundhead.hu, és kategóriánként mindenki nyer egy-egy Sziget fesztivál hetijegyet is. A Burn Studios pedig különdíjként felajánlott három darab Burn Studios - David Guetta Special Pack-et iPod Shuffle-al. Az eredmény kihirdetésével egyidőben a Soundhead.hu újabb írásra kéri fel a kimagasló munkák szerzőit, amelynek keretében a Sziget fesztivál elektronikus zenei eseményeit tehetik kritika tárgyává.

A pályázatra négy kategóriában lehet írással nevezni; kritika, esszé, riport vagy interjú műfajaiban. Fontos szempont, hogy egyik kategória esetén sem haladhatja meg a szöveg terjedelme az 5000 karaktert.

Pályázati határidő: 2012 július 31.


A pályázati anyagokat július 31-ig várják a szervezők az info@soundhead.hu email címre tárgy és kategória megjelölésekkel, illetve email- és telefonszám feltüntetésével. Amennyiben a munka a határidőn túl érkezik be, nem beazonosítható, hiányos, esetleg nem felel meg a pályázati feltételeknek, abban az esetben sajnos nem tudjuk elfogadni a pályázati anyagot.

A legjobb munkákról egy hatfős szakmai zsűri dönt, melynek tagjai:

Janka Tamás - Soundhead.hu - főszerkesztő
Salamon Gergő - Burn Studios - music manager
Tófalvy Tamás - Zenei Hálózatok - kultúrakutató, újságíró
Bátorfy Attila - Kreatív szerkesztő - újságíró
Velkei Zoltán - Kultblog zenei szerkesztő -zeneesztéta
Batta Barnabás - Mitte Communications - PR manager, zeneesztéta


forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése