A csodálatos természet - fotópályázat

A természet teljes pompájában díszeleg! Örökítsd meg ezt a pillanatot vagy kedvenc növényedet, állatodat! A természetköszöntő kép témája lehet még továbbá tájkép vagy csak egy pillanatkép, hangulatkép is.
Indul verseny a Ram Colosseum ExperiDance Tánctársulat támogatásával!

Teendő: az elkészült SAJÁT fotót töltsd fel a Szépzöld.hu Facebook oldalára és néhány ismertető szóval meséld el, miről szól a kép. Több képpel is lehet pályázni.

A pályázat és a lájkok fogadásának időtartama: 2012. június 29. - 2012. augusztus 15.
A pályázat nyertesei azok lesznek, akik a legtöbb lájkot gyűjtötték feltöltött képükhöz a Szépzöld.hu Facebook oldalán. Hívd segítségül barátaidat a lájkok begyűjtéséhez!

Minden lájk 1 pontot ér. A versenyben való részvétel feltétele, hogy minimum 150 db lájk érkezzen egy-egy képre. (A végső összegzésnél: pontszám egyenlőség esetén a két egyenlő pontszámmal rendelkező pályázó további 1 nap szavazási időt kap.) Csak a Szépzöld.hu Facebook oldalára feltöltött képekhez tartozó lájkok számítanak, megosztás során keletkezett lájkokat – a követhetetlenség miatt – nem áll módunkban figyelembe venni.

A feltöltött képek a Szépzöld.hu Facebook oldalán Mások legutóbbi bejegyzései Összes résznél megtekinthetők. A fényképre kattintva láthatóvá válik a kép linkje is, mely továbbítható a barátok felé, a kívánt lájkok megszerzése érdekében. A képek a Szépzöld.hu Facebook IDŐVONALÁN is láthatóak.

A pályázatban két díj kerül odaítélésre:
- Közönségdíj 1.: páros jegy (2 db) a RaM Colosseum ExperiDance produkció Boldogság 2012. 08. 22. 19:00 c. előadására (bővebb információ lent)
- Közönségdíj 2.: páros jegy (2 db) a RaM Colosseum ExperiDance produkció Boldogság 2012. 08. 22. 19:00 c. előadására (bővebb információ lent)

A pályázatban minden természetes személy részt vehet, aki a Szépzöld.hu Facebook oldalának Rajongója és magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkezik vagy külföldi lévén magyarországi postacímet meg tud adni. A képek feltöltésével egy időben kérjük, Regisztráljanak a www.szepzold.hu-n (Kezdőlap lap teteje).

Ha a nyertessel egy héten belül nem tudjuk felvenni a kapcsolatot, akkor helyette másik nyertest nevezünk meg.

A Szépzöld.hu Facebook oldalára feltöltött képekért - annak jogtisztaságáért - kizárólag a feltöltő személy vállal felelősséget. A Szépzöld.hu fenntartja a jogot, hogy azt a képet vagy hozzászólást törölje, amely közerkölcsöt, jóérzést, jó ízlést sért. A pályázó a kép feltöltésével elfogadja a pályázatban leírt feltételeket.

forrás: sff.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése