AVIS Képregény pályázat

Feladat: Képregény rajzolása a megadott témában

Grafikai elvárás: hagyományos fekete-fehér.

Story: Műfaj: Sci-Fi

Egy magányos nyomozó (Sherlock Holmes stílusú figura) autót bérel, és elindul felderíteni egy ügyet: elraboltak egy lányt. Valaki elkezdi követni, és meg akarja őt ölni, de jön AVISman (szuperhős, kitalált személy - robot/alakváltó/transformer féle stb.) és megmenti a nyomozót, aki végül szerencsésen odaér a kocsival a tetthelyre és kiszabadítja a lányt.

Pályázati határidő:
2012. július 25.


Bővebb leírás: www.rescon.hu/hu_palyazat.html


Grafikai anyag leadása

A nyomtatott és digitális formában egyaránt (utóbbi kizárólag CD-n vagy DVD-n) beadandó pályázati anyagnak a következőket kell tartalmaznia:

Nyomtatott formában: a teljes történet összes képkockája egy darab A/2-es lapra, 4cm-s, fekete paszpartuval, kasírozva.

CD vagy DVD adathordozón: az A2-es lapra kinyomtatott, teljes történetet tartalmazó kép jpg változata, illetve a képkockák vektoros ai/eps formátumban, a későbbi asztali terveknek megfelelően.

Leadási határidő

Az alkotások postai úton és személyesen is leadhatóak.
A postázás határideje: 2012. július 25.
Postázási cím: Avis Budget Group Business Support Centre Ltd.
1027 Budapest, Henger u. 2.
Személyes leadási határidő: 2012. július 27.
Leadási cím: Avis Budget Group Business Support Centre Ltd.
1027 Budapest, Henger u. 2.
A határidő után érkezett alkotások automatikusan kizártnak minősülnek.


Pályázat elbírálása

A beérkező pályaműveket előzsűrizzük – a szerző kilétének ismerete nélkül, jelige alapján, neves szakértők hoznak döntést. Az Avis vezetősége által kijelölt szakmai zsűri szelekciója után az Avis dolgozói választják ki a nyertes művet.
A pályázók e-mailben kapnak értesítést a zsűri döntéséről.


Nyeremény / Kiállítás

A zsűri által legjobbnak ítélt alkotás kiállításra kerül.
A pályázó pályaművének beadásával tudomásul veszi, hogy az Avis a képregény pályázat anyagából kiállítást kíván tartani, melyen a nyertes pályamű nevesítve kerül bemutatásra.
A díjazásban nem részesült pályaművek is bemutatásra kerülhetnek, erről a kiállításon szereplő művek alkotóit e-mailen értesítjük.


További információk és feltételek

  • A pályázaton való részvétel díjmentes.
  • Egy pályázó több pályatervet is benyújthat.
  • A versenyen egyéni alkotók és alkotópárok, alkotócsoportok is indulhatnak.
  • Amennyiben több személy együtt kíván részt venni a pályázaton, ezen személyek az Avis számára egy pályázónak számítanak. Ebben az esetben a jelentkezési lapon kérjük megadni a csoport nevében nyilatkozatra jogosult kontaktszemély nevét és elérhetőségét.
  • A versenyben nem nevezhetők más alkotásokon alapuló munkák, illetve korábban máshol már megjelentetett művek.
  • A határidő után beérkezett, valamint a hiányosan kitöltött, vagy a pályázati kiírásban foglaltaknak nem megfelelően beadott pályázati anyagokat az Avis nem fogadja el. Az Avis kizárja a hiánypótlás lehetőségét.
  • A pályázó a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket. Az Avis teljes körűen rendelkezik a győztes képregény minden elemének felhasználási és publikálási jogaival. Az Avis a felhasználás részletes feltételeiről a nyertes pályázóval szerződésben állapodik meg.
  • A pályázó kötelezettséget vállal arra, hogy a beadott pályázati munka más személy jogát nem sérti, valamint más személynek nem áll fenn olyan joga, amely az Avis pályázati munkákra vonatkozó jogszerzését akadályozná, vagy bármilyen módon korlátozná.
    Mindezen esetekben a pályázót terheli a teljes körű felelősség, amelyet a pályázó a jelen pályázati kiírás részét képező nyilatkozatban vállal.
    A pályázó vállalja, hogy a pályamunkák elkészítésénél jogdíjas elemeket nem használ.
  • A pályázó kizárólag saját, eredeti szerzői alkotásával pályázhat. E feltétel hiánya esetén a pályázat érvénytelenné válik, és a pályázó díjat nem kaphat. Amennyiben ez a későbbiekben válik ismertté, a pályázó köteles a díjat visszajuttatni és a kiíróval szemben más személy által – szerzői jogsértés címen – esetlegesen támasztott mindennemű követelésért helytállni.
  • Az Avis kizárhatja azt a pályázatot, amely nem felel meg a formai vagy tartalmi követelményeknek.
    Az Avis fenntartja a jogot, hogy amennyiben nem találja megfelelőnek a beérkezett művek színvonalát, a pályázatot eredménytelenné nyilvánítsa. A döntés ellen kifogásnak helye nincs.
  • A pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdésekre a tendering@rescon.hu e-mail címre küldött, az érdeklődő elérhetőségeit (telefon, e-mail) tartalmazó megkeresések alapján áll módunkban válaszolni.
  • A Kiíró a nem nyert alkotásokat (az esetleges kiállításon kívül) nem használja fel.

    Bővebb infó: http://www.avis.hu, 
    http://www.rescon.hu/hu_palyazat.html
    forrás: mke.hu




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése