Műterem pályázat képzőművészeknek

A Partizán Műterem és Galéria pályázati felhívása

A pályázat célja

A Partizán Műterem és Galéria fő célja, hogy fizetési kötelezettség nélkül műteremhez juttassa a képzőművészeket. A Partizán a PP Center Üzleti Központtal közösen pályázatot hirdet, melyen keresztül képzőművészek műterem-használati jogot kapnak alkotásaikért cserébe. A pályázók a PP Center kiadó helyiségeit használhatják fel műteremként.


Pályázati határidő: 2012. szeptember 30.

A pályázók köre

Képzőművészek


A pályázat részletei

A Partizán azért kapta ezt a nevet, mert ha egy helyiség kiadásra kerül, akkor az ott dolgozó művésznek át kell költöznie egy másik épületrészbe vagy épületbe. (Egyazon helyiség használatát csak másfél hónapra tudjuk biztosan előre garantálni.)

A Partizán Műterem és Galéria 2012. április 10-én indult, a műterem pályázatra 2012.02.10. óta folyamatosan lehet jelentkezni.

Műtermek Óbudán
A PP Center Üzleti Központ (1033, Budapest Szentendrei út 89-95. és Reményi Ede utca 1-3.) területén 2012. április 10-től 2012. október 31-ig (megállapodás szerint esetleg tovább) műtermeket biztosítunk képzőművészek számára. A Partizán Műterem és Galéria a kiválasztott alkotókat a műtermek bérleti díjával és rezsi költséggel támogatja.

Az alkotók a műteremhasználatért cserébe a használat megkezdése előtt műalkotást ajánlanak fel. A Partizán csapata és a művész megállapodnak, hogy a felajánlott műalkotásért cserébe a művész mennyi ideig használhatja a műtermet.

A helyiségek között nagy ipari csarnokok is vannak, akár 14 méteres belmagassággal, monumentális képzőművészeti alkotások létrehozására.

A nagy alapterületű nyitott műtermek betöltésére örömmel fogadjuk alkotócsoportok jelentkezését is. Az alkotók számára kiállításokat is szervezünk.

A műtermek használati jogát pályázati úton lehet megnyerni. A jelentkezésnek két módja van: levélben VAGY a Facebookon keresztül.

Jelentkezés levélben – 3000 Ft elbírálási díj

Pályázati díj 3000 Ft, melyet a P.P. Center Ingatlan Kft. bankszámlájára (Budapest Bank, Bankszámlaszám: 10104105-08064000-01003008) történő átutalással, a bankban személyesen, vagy postai csekken kell befizetni.

Küldd el nekünk (postán vagy emailben) az önéletrajzodat az elérhetőségeidet (név, cím, email, telefon), és 10 képet a műalkotásaidról, valamint a befizetést igazoló csekk vagy banki igazolás másolatát. Jelölj meg (a képek hátoldalán) 3 műalkotást, melyekből egyet a Partizánnak ajánlanál egy vagy akár több (későbbi közös megállapodás függvénye) hónap műterem használatért cserébe.
Cím: P.P. Center Ingatlan Kft., Budapest, 1033 Szentendrei út 95.
Vagy
Jelentkezés a PP Center Facebook oldalán keresztül – Ingyenes

Az első fordulóban szerezzetek minél több Like/Tetszik szavazatot (minimum 20) a www.facebook.com/ppcenter.hu Facebook oldalon a Pályázatok Menüpont / Partizán Műterem és GalériaPályamű Beküldése alatt feltöltött portfóliótokhoz. Minden hónap végén az adott hónapban a 8 legtöbb Like/Tetszik szavazatot szerzett portfólió jut be a második fordulóba. A Partizán csapata kivételes esetben a szavazatoktól függetlenül is behívhat valakit a második fordulóba.

A második fordulóban a Partizán csapata választja ki a nyerteseket személyes egyeztetés után. A találkozóra hozzatok el egy vagy több művet, melye(ke)t egy vagy akár több hónap műterem használatért cserébe ajándékoznátok a Partizánnak.

Pályázatok eredménye
Az eredményekről minden hónap elején emailben értesítjük az előző hónapban pályázókat.
A nyertesek névsorát a PP Center Facebook oldalán (facebook.com/ppcenter.hu) és blogján (ppcenter.blog.hu) hozzuk nyilvánosságra.

Műterem használat
A műtermet használó művészek a használati idő lejártával újabb műalkotás felajánlásával pályázhatnak a műteremhasználat meghosszabbítására. A Házirend vagy Támogatási szerződés megszegése azonnali kizárást vonhat maga után.

A Partizán Műterem és Galéria fenntartja a jogot, hogy a pályázati kiírást megváltoztassa, vagy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa. A Partizán csapata döntéseit nem köteles írásban megindokolni a pályázóknak.


A pályázat benyújtásának határideje

2012. szeptember 30.


Kapcsolat

E-mail: szurdijuci@gmail.com, Tel.: +36 30 407 31 90


Tovább a pályázati kiíráshoz


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése