„Minden lehet játék” - fotópályázat

Fotópályázatot hirdetünk kisgyermekes szülők és nagyszülők, nagynénik és nagybácsik, egyszóval olyan felnőttek számára, akik képesek rácsodálkozni a körülöttük felcseperedő gyerekek játékos pillanataira. Olyan fotókat várunk, melyen a gyerekek játszanak – ám nem játékboltban vásárolható termékekkel, hanem játékként használt bármilyen hétköznapi tárggyal. A képeket képgalériánkban és a Facebook-on tesszük közzé.

A fotókat 2012. július 10-től 2012. augusztus 31-ig várjuk, melyek közül a nyertes pályázatokat a Játéktanoda munkatársai választják ki. Eredményhirdetés: 2012. szeptember 10.

Szándékaink szerint a pályázat korlátok nélküli. Nem kíván profi fotós képességet, nem gyermek-szépségverseny és egyenlő esélyt biztosít mind a tehetős, mind az anyagilag szerényebb körülmények között élő családok számára. A fotón egyszerre akár több gyermek is szerepelhet, korhatár nélkül. A pályázatra beküldött képek közül a legötletesebb, legkreatívabb, vagy leghumorosabb játéktevékenységeket tartalmazó fotókat jutalmazzuk.

A pályázatot kiíró Játéktanoda Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatra beküldött fotókat saját kiadványaiban, illetve az interneten külön díjazás nélkül felhasználja.

A pályázatra személyenként egy fotóval lehet nevezni, a beküldésnél kérjük feltüntetni a pályázó
felnőtt nevét, lakcímét, e-mail címét és telefonszámát, ill. a fotón szereplő gyermek(ek) nevét és életkorát!

Címünk: Játéktanoda Kft. Budapest 1188 Napló u. 74/C

E-mail: jatektanoda@gmail.com Jelige: „Minden lehet játék”

Nyeremények:

1. díj: Válassz játékot a Játéktanodától 15.000.- Ft értékben!
2. díj: Válassz játékot a Játéktanodától 10.000.- Ft értékben
3. díj: Válassz játékot a Játéktanodától 5.000.- Ft értékben!
www.jatektanoda.hu

forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése