Pályázat egyedi kézműves termék elkészítésére

Az Almafi induló webáruház pályázatot hirdet egy egyedi kézműves termék elkészítésére bármilyen kézműves anyagból, technikával.


A pályázat célja

A kézművesség értékeinek bemutatása, népszerűsítése, hagyományainak megőrzése, ápolása a Magyar Kézművesség Alapítvány támogatása.


A pályázat részletei

A lényeg a kézi elkészítés, jellege tükrözze a népi hagyományokat, de leginkább azt az elhivatott hozzáállást, amivel egy ilyen alkotás elkészül.


Pályázati határidő: 2012. Augusztus 6.

A pályázat lejárta után az alkotások a készítő nevével együtt felkerülnek az Almafi facebook oldalára, ahol az újabb két hét alatt leadott szavazatok alapján kerül ki a nyertes. A nyertes alkotás elárverezésre kerül, melyhez a webes felületet az Almafi biztosítja. A licitállásokat minden este a facebook oldalunkon tesszük közzé. A befolyt összeg közvetlenül (!!!) a Magyar Kézművesség Alapítványhoz kerül oly módon, hogy a pályázat győztese, az árverés nyertese és az Almafi képviselői adják át azt személyesen.


Egy személy csak egy darab, postán csomagban, vagy levélként feladható alkotással nevezhet.

A pályázat folyamán az Almafi facebook oldalán minden információt, történést megosztunk.

A pályázók köre

Magánszemélyek.


Díjazás

A nyertes ajándéka egy 1930-ban a kor technológiájához hűen kézzel összerakott lemezes antik Voightlander fényképezőgép az Almafi web áruháztól.


A pályázat benyújtásának határideje

2012. Augusztus 6.


Kapcsolat

Az almafi.hu@gmail.com címre várjuk a munkáról készült képanyagot, (fekvő, 1024×768 képpont) paramétereit és a készítő nevét.


Tovább a pályázati kiíráshoz


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése