Steampunk rajzpályázat

Fiction Kult-Galaktika: Steampunk rajzpályázat

A pályázatra steampunk témájú kézi vagy digitális rajzokat, 3D képeket, concept artokat, illetve befejezett festményeket várunk.

Részvételi feltételek
- A pályázaton korra, nemre, származásra tekintet nélkül bárki részt vehet. Egy alkotó több képpel is pályázhat. Csapatok, alkotópárosok munkáit is szívesen fogadjuk.
- A pályázati mű kizárólag saját készítésű, korábban még nem publikált alkotás lehet.
- A nyeremények átvételének feltétele, hogy a pályázó hozzájáruljon ahhoz, műve a Galaktikában egy alkalommal megjelenhessen, akár mint borító, akár mint belső illusztráció, illetve a továbbiakban a Fiction Kult bármilyen formában felhasználhassa azt.

Pályázati határidő: 2012. augusztus 31.

Technikai feltételek
- A képeket kizárólag elektronikus formában lehet benyújtani a palyazat@fictionkult.hu e-mailcímen.
- A beküldött képek felbontása 300 DPI, mérete legalább A5-ös, formátuma jpg vagy pdf kell legyen.
- A beküldött pályamunkák neve kérjük az alábbi módon épüljön fel: beküldőneve_műcím

Nyeremények
I. helyezett: 40 000 Ft + 1 db tetszőlegesen választott Metropolis Media által kiadott könyv + megjelenési lehetőség a Galaktika Magazinban
II. helyezett: 20 000 Ft + 1 db tetszőlegesen választott Metropolis Media által kiadott könyv + megjelenési lehetőség a Galaktika Magazinban
III. helyezett: 10 000 Ft + 1 db tetszőlegesen választott Metropolis Media által kiadott könyv + megjelenési lehetőség a Galaktika Magazinban

Közönségdíj: 10 000 Ft (Facebook szavazás) + 1 db - a Fiction Kult által felajánlott - nyereménykönyv

A pályázatok értékelése
A pályázat kétfordulós.

Az első fordulóban a Fiction Kult szerkesztői értékelik a beérkezett pályaműveket, majd a legjobbnak talált 10 alkotást továbbítják a Galaktika szerkesztőségébe. Ezt követően a pályázat második és harmadik helyezettjét az FK szerkesztői választják, az első helyezettet pedig a Galaktika szerkesztősége.

A Galaktika fenntartja magának a jogot, hogy egy művet se jelentessen meg, amennyiben azok színvonala nem éri el a kívánt szintet.


A közönségdíj
A közönségdíjat az olvasók ítélik oda. Technikailag a szavazás a Fiction Kult és a Galaktika Facebook-oldalán történik, ahol egy albumban közzétesszük a pályázatra beküldött képeket.
A szavazás 2012. szeptember 5-től 19-ig tart. A szavazáshoz a választott képhez egy tetszőleges kommentet kell írniuk a szavazóknak, ami akár egy betű is lehet. Egy személy maximum három képre szavazhat.

A közönségdíjat az az alkotás kapja, amelynek a legtöbb kommentet sikerült megszereznie.

A közönségdíjas képekre szavazók között 3 db 2012 szeptemberi Galaktikát sorsolunk ki.
A pályázat kiírói fenntartják maguknak a jogot, hogy a közönségszavazásból kizárjanak képeket, amennyiben azok színvonala nem ér el egy minimális szintet.

Beküldési határidő: 2012. augusztus 31.

Eredményhirdetés: 2012. szeptember 21.

http://fictionkult.hu

forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése