Fotópályázat - A kínai szomszéd

Nagy Fal, szecsuáni mártás, Peking, evőpálcika, Jackie Chan.... ennyi lenne Kína az európaiak számára?
NEKÜNK EZ NEM ELÉG!

Várjuk olyan fotók beküldését, amelyek bemutatják az európai és kínai kultúra igazi párbeszédét. Fantáziádra és kreativitásodra bízzuk a témát ill. bemutatott helyzetet - a fontos, hogy ne a sztereotípiákról, előítéletekről szóljon!

A kínai kultúra közelebb van mint gondolnád – menj át a szomszédba!

Beküldési határidő: 2012. május 20.
Feltételek:
- Fontos, hogy a kép a kínai, és nem egyéb ázsiai kultúra európaival való összefonódásáról szóljon
- A fotó mérete: min. 3 MB
- Eddig nem publikált képeket várunk
- Egy fotós több képpel is pályázhat
- A pályázat részletes feltételei a www.utilapu.org honlapon olvashatók



Zsűri díja az első helyezettnek: E-könyv olvasó
Közönségdíjas nyereménye: Fotós könyvcsomag

Küldd képeidet az Útilapu Hálózat emailcímére: utilapu.scihun@gmail.com, neved, email és postacímed, valamint mobiltelefonszámod megjelölésével. Emellett a kép címét, és egy max. 3 mondatos képleírást is várunk mindegyik képhez/sorozathoz.

A fotók feltöltésre kerülnek az Útilapu Hálózat Facebook oldalára, ahol a leginkább népszerű kép kapja majd a közönségdíjat. A legjobb pályaművekből kiállítást rendezünk, melyet a Fiatalok Lendületben program keretei között megvalósuló CHINA projekt rendezvényén, május 30-án Budapesten nyitunk meg.

A CHINA – CHange Interaction in National Actions – projekt az Útilapu Hálózat/SCI Hungary által szervezett tréning, melynek célja, hogy az Európában élő kínai kisebbség megismerésével és helyi közösségi életbe való bevonásával csökkentse az előítéletességet és a sztereotípiák hatását. A tréningre 9 európai országból jönnek résztvevők, hogy az inter-etnikus párbeszéd lehetőségeit megbeszéljék és akcióterveket dolgozzanak ki ennek elősegítésére.

forrás: sff.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése