Váltsd valóra! - Tervezz arculatot fiatalok használati tárgyaihoz!

http://alkotoipalyazatok.blogspot.hu/2014/01/valtsd-valora-tervezz-arculatot.html
Az Egyenlő Bánásmód Hatóság nyílt, jeligés dizájnpályázatára sorozatgyártásra is alkalmas grafikai terveket várunk! Célunk a jogtudatos magatartást képviselő trend kialakítása a fiatalok arculatválasztásaiban.
Továbbá az, hogy a nyertes pályamunkákból készült használati és ajándéktárgyak - táska, póló, ékszer, telefonvédő tok, sapka, biciklis fényvisszaverő pánt, jegyzettömb, kulcstartó - erősítsék az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) arculatát és a tárgy-, a forma és vizuális kultúra eszközeivel támogassák az előítélet és diszkriminációmentes hozzáállás meghonosodását a mindennapokban.

Jelentkezési határidő: 2014. február 14. 14 óra



AZ EGYENLŐ BÁNÁSMÓD HATÓSÁG DIZÁJNPÁLYÁZATA - A pályázat az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásában, a TÁMOP–5.5.5/08/1 A diszkrimináció elleni küzdelem - a társadalmi szemléletformálás és hatósági munka erősítése projekt keretén belül valósul meg.

A pályázati felhívásra azok a 35. életévüket még be nem töltött alkotók jelentkezhetnek, akik pályaműveiket kivitelezni is képesek. (Alkotócsoportok nem indulhatnak!)

A részvételhez nem szükséges művészeti végzettség! Elsősorban fiatalos, egyedi műveket várunk, de elképzelhető sorozattá, kollekcióvá bővíthető megoldás is. A tervekben lehet humor, szellemesség, de mindenképpen figyelemfelkeltő, kreatív munkákat látunk szívesen! Az első három helyezett alkotó pénzdíjban részesül, a nyertes ötleteket az EBH lehetőség szerint megvalósítja a tervező nevének feltüntetésével.
Minden pályázó legfeljebb 3 tervvel indulhat. A pályázat jeligés! Kérjük, a postai küldeményre, személyesen benyújtás esetén a leadott pályaműre ne írja rá a nevét a pályázó, jeligét tüntessen fel. A jelige feloldását lezárt borítékban a benyújtott pályamunkával együtt kell benyújtani, szintén a jelige feltüntetésével. A lezárt borítékban benyújtott feloldásnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, címét, e-mail címét és telefonszámát, továbbá a kitöltött, aláírt pályázói hozzájárulási nyilatkozatot is!

Jelentkezési határidő: 2014. február 14. 14 óra
Pályázati információk, hozzájárulási nyilatkozat: EBH TÁMOP-Projektiroda hétfő-szerda 9.00-15.00 óráig Tel.: 06-1/795-2998
http://www.egyenlobanasmod.hu/tamop/palyazat; palyazat@egyenlobanasmod.hu

FELHASZNÁLÓI ÉS SZERZŐI JOGOK A pályázó köteles nyilatkozni a pályamunkák formailag a kiírásnak megfelelő, határidőben történő benyújtásával egy időben az alkotásra vonatkozó szerzői jogairól. Továbbá arról is, hogy a pályamű szabályszerű beadásával az alkotás felhasználására kizárólagos engedélyt ad a pályázat kiírójának és az alkotásra vonatkozó vagyoni jogairól díjazás nélkül lemond az Egyenlő Bánásmód Hatóság javára a beadástól számított 3 év időtartamra.
A fenti nyilatkozat megtétele a pályázó személyhez fűződő jogait nem érinti. A hatóság az abban szereplő adatokat a jogszabályi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli.
Kiskorú pályázók nevében a nyilatkozatot a törvényes képviselőjüknek kell megtenni.
A pályázat kiírója a beérkezett pályamunkák alapján megrendelt és elkészített tárgyakon a mintát szabadon terjesztheti, illetve azokat médiafelületeken nyilvánosságra hozhatja. Az Egyenlő Bánásmód hatóság a pályaművek felhasználásra a pályázó nevének és szerzőségének feltüntetésével jogosult.
A hatóság jelen pályázat és későbbi kampányai, projektjei népszerűsítésével kapcsolatban jogosult a pályamunkák felhasználására, különösen annak többszörözésére, terjesztésére és kiállítására, valamint kommunikációs célú felhasználására úgy, hogy a pályázó nevét és szerzői minőségét minden alkalommal köteles feltüntetni.
A pályázaton az EBH dolgozói, valamint közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt és ezáltal a nyereményre sem jogosultak!
DÍJAZÁS A hatóság a zsűri döntését követően egy I., II., III. helyezettet hirdet, valamint egy különdíj átadására van lehetőség.
I. díj 200 000 Ft II. díj 150 000 Ft III. díj 100 000 Ft Különdíj 50 000 Ft A nyertes pályázók listáját az Egyenlő Bánásmód Hatóság az elbírálást követően a http://www.egyenlobanasmod.hu weboldalán hozza nyilvánosságra. Az eredményhirdetés, díjátadás idejét és helyét 2014 februárjában szintén a honlapján teszi közzé. A kiíró fenntartja magának a jogot, hogy eredménytelen pályázat esetén nem oszt díjat vagy kategória díjat.
A legjobb 10 pályaművet 2014 márciusban egy budapesti kiállítás keretében mutatja be a hatóság. A pályázati döntésről minden pályázót e-mailben értesítünk, a nyerteseket pedig telefonon és levélben tájékoztatjuk a díjátadó, illetve a kiállítás részleteiről.
PÁLYÁZATI ANYAGOK KEZELÉSE A pályázó a pályázói nyilatkozat aláírásával hozzájárul ahhoz, hogy a pályázati anyagához tartozó személyes adatait az Egyenlő Bánásmód Hatóság a "VALÓSÍTSD MEG" pályázati eljárással összefüggésben kezelhesse. Az érvénytelen, valamint eredménytelen pályázati anyagokat a hatóság nem őrzi meg és nem küldi vissza. Azokat a honlapján közzétett eredményhirdetést követő 2 héten belül személyesen lehet átvenni az EBH székhelyén a TÁMOP-Programirodában keddtől-csütörtökig 9.00-16.00 óráig.

BENYÚJTÁS MÓDJA T ECHNIKAI FELTÉTELEK A tervek leadási formátuma: JPG (300dpi), TIFF, GIF A pályamunkákat email-csatolmányként (12 MB-ig) az alábbi email-címre kérjük beküldeni: palyazat@egyenlobanasmod.hu Több fájl esetén lehetőség szerint csomagolt formátumban! Kivitelezhető kreatívokat várunk.
Amennyiben vonalat használ az alkotó, akkor minimum 1,5mm-es vonalvastagság szükséges!
A nyertes pályaművek végleges formátuma: vektoros (eps., ai., cdr.)!

A TERVEK BENYÚJTÁSA Személyesen az EBH székhelyén, hétfőtől csütörtökig 9.00-16.00 óráig, pénteken 9.00-14.00 óráig:
Egyenlő Bánásmód Hatóság TÁMOP-Programiroda 1013 Budapest Krisztina krt. 39/B V. em. /514.
A beadási határidő végső időpontja: 2014. február 14. 14 óra. Postai úton 2014. február 14-ig (postai bélyegző) az EBH címén: Egyenlő Bánásmód Hatóság, Pf. 672, Budapest 1539.
A borítékon a feladónál "EBH dizájnpályázat" szöveget kérjük feltüntetni! Kérjük, ne felejtsék el a pályamunkával együtt a jelentkezési felhívás mellékletét képező pályázói hozzájárulási nyilatkozatot is benyújtani. Azokat a pályázatokat, amelyek nem felelnek meg a formai követelményeknek, illetve a határidőt követően érkeznek be, automatikusan kizárjuk a pályázatból! Egyenlő Bánásmód Hatóság TÁMOP-Projektiroda TÁMOP-5.5.5/08/1 - A diszkrimináció elleni küzdelem - a társadalmi szemléletformálás és hatósági munka erősítése
1013 Budapest, Krisztina krt. 39/B V. emelet
Telefonszám: 06-1/795-2975
http://www.egyenlobanasmod.hu/tamop

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése