FRISS 2012 – kiállítás arculatterv

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány pályázatot hirdet tervező grafikusok számára a FRISS 2012 című kiállítás arculatának megtervezésére.

A FRISS kiállítás-sorozatot a Kovács Gábor Művészeti Alapítvány 2004 óta rendezi meg minden évben a friss diplomás képzőművészek (festőművészek, grafikusművészek, szobrászok, intermédiások) számára. Idei FRISS kiállításon a zürichi Hochschule der Künste hallgatóinak munkáiból is válogatunk.

A FRISS 2012 kulcsfogalma az empátia/manipuláció. Fel szeretnénk térképezni, hogy a mai művész generáció hogyan jeleníti meg ezt a fogalompárt. Milyen viszonyt feltételez az empátia (megértő, együtt érző, toleráns) és a manipuláció (befolyásoló, irányító, taktikázó) az élet különböző szintjein? Hogyan érvényesül a hétköznapi kapcsolatainkban, vagy éppen a globális gazdasági/társadalmi folyamatokban illetve a művészetben? Az empátia/ manipuláció körüljárása lehet_séget ad arra, hogy kritikai látleletet kapjunk a mai, változó korról és annak művészeti vonatkozásiról. Keressük azt a tervezőgrafikust, aki kreatív és ötletes formában jeleníti meg a kiállítás alapkoncepcióját a grafikai arculaton keresztül.

A pályázat benyújtásának határideje: 2012. június 15.


A pályázati anyag tartalma:
  • B1 méret_ plakát terv
  • meghívó terv (LA4, 2 oldal)
Formátum: jpg / pdf

A tervezésnél használandó kötelező tartalmi elemek és a logó letölthető:
http://www.kogart.hu/letoltes/logo_kogart

A pályázathoz kérjük mellékelni az alábbi adatokat:
  • név
  • elérhet_ségek (e-mail, telefonszám)
A nyertes pályázóval a Kovács Gábor Művészeti Alapítvány szerződést köt a 2012. augusztus 25-én nyíló FRISS 2012 kiállítás marketing anyagainak tervezésére (meghívó, 8 oldal terjedelmű újság, plakát, molinó, banner, hirdetések). A megbízási díj: 250.000 Ft + áfa.

Bővebb információ, pályázat leadása:
Bohus Zsófia (tel.: 354-3820/863; e-mail: zsofia.bohus@kogart.hu )

forrás: mke.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése