Felújítási pályázat alapítványoknak

Félmillió forint értékű felújításra pályázhatnak oktatási-nevelési alapítványok a Praktiker jóvoltából. A jótékonysági program célja, hogy élhetőbb környezetet teremtsen a rászoruló intézmények számára.

A Praktiker felhívást tett közzé, mely szerint félmillió forint értékű felújításra pályázhatnak Magyarországon bejegyzett, legalább három éve működő, oktatással és neveléssel foglalkozó alapítványok. A támogatás magában foglalja a teljes körű tervezést és kivitelezést. A Praktiker jótékonysági programjának célja, hogy élhetőbb környezetet teremtsen a rászoruló intézmények számára. A pályázaton induló alapítványok egy-egy általuk vagy fenntartójuk által üzemeltetett nyilvános, forgalom előtt folyamatosan nyitva álló intézményi helyiség – elsődlegesen kőműves szakipari, illetve dekorációs, arculati tevékenységgel elvégezhető – helyreállítására/átalakítására pályázhatnak.

Pályázat beküldési határideje: 2012. június 10.

A Praktiker csapata – a nyertes alapítvánnyal szoros együttműködésben – belsőépítésszel tervezteti meg a helyiséget, majd egy kijelölt kivitelezővel és önkéntesekkel együtt lát neki a renoválási munkálatoknak. A szükséges engedélyek beszerzése a pályázó feladata. A felújításról a Praktiker stábja felvételeket készít, amelyet az interneten közzétesz.

Pályázni a Praktiker Facebook közösségi oldalán lehet, a beérkező pályaművek egy erre a célra kialakított szavazófelületen lesznek publikálva. A szavazófelületen a pályaművek képe, alapítvány neve és a település neve kerülnek megjelenítésre. Egy felhasználó legfeljebb egy szavazatot adhat le egy pályaműre. A szavazást az a pályázó nyeri, aki legelsőként gyűjt össze 1.000 like-ot. Az 1.000 like összegyűltét követően a szavazás automatikusan lezárul. Amennyiben a fentiek szerinti legtöbb like-ot gyűjtött nyertes nem felel meg a pályázati kiírásban szereplő jogi feltételeknek, vagy egyéb oknál fogva nem tud, vagy nem akar nyereményével élni, úgy a pótnyertes a szavazás lezárásakor második legtöbb like-ot gyűjtött pályázó lesz, aki a pályázati kiírásban szereplő feltételeknek megfelel. Amennyiben a szavazási időszak lezárásakor nincs olyan pályamű, amelyre legalább 1.000 like érkezett, úgy a like-gyűjtési időszakban a legtöbb like-ot gyűjtő pályamű nyer.

Bővebb információ: praktikerwebshop.hu/jotekonysag és a facebook.com/praktikermagyarorszag

forrás: 4szoba.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése