Hozd formába! - tervezz sportruhát

Hozd formába! néven sportruházat tervező pályázatot írt ki a sportmenedzsment és sportmarketing területén működő Felix Promotion fiatal - 18-30 éves - kreatív tehetségek számára.

"Irodánk képviseltjeinek sorába számos olyan fiatal sportoló is tartozik, akik még juniorok vagy épp most lépnek át a felnőtt korosztályba. Az a célunk, hogy ezeket az ifjú tehetségeket végigvezessük a sportkarrierjükön. Tavaly ennek kapcsán indítottuk el a Jövő Bajnoka tehetségtámogató pályázatot is. Most pedig úgy gondoltuk, hogy bővítve a kört, nemcsak a sport világában, hanem tevékenységünkhöz illeszkedően más területeken is lehetőséget adunk a hazai fiataloknak. Ez ösztönözte a "Hozd formába!" pályázat kiírását is" - emelte ki Rácz Felix, a Felix Promotion vezetője.

Pályázati határidő: 2012. május 31.

A Hozd formába! pályázat a cég által képviselt sportolók számára sportruházat és formaruha megtervezésére irányul. A május 31-ig benyújtandó kreatív tervekre a közönség is szavazhat a menedzseriroda Facebook oldalán. Az itt legtöbb szavazatott elérő 2 pályázat bekerül a szakértő zsűri - Bedő Katalin stílustervező, dr. Csisztu Zsuzsa, a DIGI Sport szerkesztő-műsorvezetője és Herczeg Zoltán divattervező - 10 jelöltje mellé, amelyekből a sportolók és a Felix Promotion marketing munkatársai választják majd ki a nyertest.

A nyertes pályamű alkotója nemcsak 100 000 forint honoráriumra számíthat, hanem arra is, hogy tervei a közeljövőben megvalósulnak és bemutatásra kerülnek a nagyközönség előtt. Emellett a Hozd formába! támogató partnere, az I Love Textil textilkereskedelmi üzlethálózat felajánlásából értékes vásárlási utalványhoz juthat, csakúgy, mint a Facebookon legtöbb szavazatott kapó közönségdíjas alkotó.

A benyújtott pályázat iránt támasztott elvárások
A beérkező pályaművekkel szembeni elvárás, hogy olyan sportruházatok szülessenek, amelyek figyelembe veszik a modern sport követelményeit, alkalmasak a sporttevékenységre, a sportolók számára kényelmesek, hordhatóak és ötvözik a sportosan elegáns stílust a modern formaalakítással. A pályázók emellett lehetőséget kapnak arra is, hogy megmutassák egyedi kreativitásukat és megalkossák a Felix Promotion Menedzseriroda/Felix Sport márkájú egyedi formaruháját.

A benyújtandó pályázati kollekciónak az alábbi darabokból kell állnia:
- 1 db női póló (Felix Sport sportruházat)
- 1 db férfi póló (Felix Sport sportruházat)
- 1 db női dzseki (Felix Sport sportruházat)
- 1 db férfi dzseki (Felix Sport sportruházat)
- 1 db női rövidnadrág (Felix Sport sportruházat)
- 1 db férfi rövidnadrág (Felix Sport sportruházat)
- 1 db férfiing (Felix Sport formaruha)
- 1 db női blúz (Felix Sport formaruha)
- 1 db féri nadrág (Felix Sport formaruha)
- 1 db női alj (Felix Sport formaruha)
- 1 db férfi kiegészítő, például: öv, táska, sapka, csuklószorító, fejpánt, zokni stb. (Felix Sport sportruházat/formaruha)
- 1 db női kiegészítő, például: öv, táska, sapka, csuklószorító, fejpánt, zokni stb. (Felix Sport sportruházat/formaruha)

Tervezési kritériumok
A benyújtott pályázati kollekció valamennyi darabján el kell helyezni a Felix Sport logót, vagy annak részletét (feliratát és/vagy grafikáját). A logó színeiben, méretében, a ráhelyezés formáját, applikálását tekintve szabadon felhasználható. (A felhasználható logók vektoros formátumban a pályázati kiírást tartalmazó Facebook oldalon keresztül letölthetők: http://www.facebook.com/Felix.Promotion.menedzseriroda.)

A pályaművek formája és tartalma
A benyújtott pályaműnek az alábbi részeket kell tartalmaznia:
- Hiánytalanul kitöltött Pályázati nevezési űrlapot (kinyomtatva vagy kézzel kitöltve és aláírva), amely tartalmazza a pályázó adatait, jogi nyilatkozatait, valamint a benyújtott pályaműre vonatkozó információkat, elképzeléseket. (A Pályázati nevezési űrlap a pályázati kiírást tartalmazó Facebook oldalon keresztül letölthető: http://www.facebook.com/Felix.Promotion.menedzseriroda)
- A kollekció valamennyi darabját tartalmazó, 6-10 darab A4 méretű divatgrafikát, vázlatot, a ruhákat elöl- és hátulnézetben is ábrázoló eredeti tervrajzokat (kézi rajzok, illetve számítógépen elkészített rajzok kinyomtatott változata).oldal
- 2 darab kontaktképet (Felix Sport sportruházat kollekció összes darabja 1 darab A4 méretű lapra másolva, rendezve; valamint a Felix Sport formaruha kollekció összes darabja 1 darab A4 méretű lapra másolva, rendezve).
- CD vagy DVD mellékletet, amely tartalmazza a teljes pályázati beadványt elektronikus formában. (A kitöltött és aláírt Pályázati nevezési űrlapot bescannelve, valamint valamennyi rajzot és kontaktképet elektronikus formában és/vagy bescannelve, 1:1 méretben, pdf és/vagy jpg formátumban.)
- A koncepciót a pályázó - nem kötelező módon - inspirációs képekkel illusztrálhatja, vagy csatolhat anyagvágatot, illetve a technikát bemutató mintadarabot. Ha a beadott pályázat szabadalmi oltalom, vagy szabadalmi bejelentés alatt álló megoldást tartalmaz, úgy erről - a megoldás tartalmának megnevezése nélkül - a leírás elején a szerzőnek nyilatkoznia kell az oltalom megnevezésével és a nyilvántartásba vételi szám megadásával.

A pályázatok beadási határideje 2012. május 2-május 31. 12:00
Az első pályázati lépcső: Közönségszavazás 2012. május 2-június 7. 12:00
A második pályázati lépcső: Szakmai zsűrizés 2012. május 31-június 7. 12:00
A harmadik pályázati lépcső: Döntő (Felix Promotion és sportolói döntése) 2012. június 7-június 14. 14:00
Eredményhirdetés 2012. június 14. 14:00

A pályázat részletei (a pályázati anyagok) itt ismerhetők meg:
http://www.facebook.com/Felix.Promotion.menedzseriroda/app_303598846382888
1031 Budapest, Tel./Fax: +36 1 240-0871 Dósa u. 8.

További információ: Tarnai Dóra, 0620 380 1188, dora@felixpromotion.hu

Háttéranyag a Felix Promotion Menedzserirodáról:

A Felix Promotion 2002 óta van jelen a piacon, működéséhez kapcsolódik többek között 78 ökölvívó címmérkőzés lebonyolítása (10 magyar-, 32 kisvilágbajnoki, 9 európai és 27 világbajnoki övet szereztek sportolói). Az iroda, 2009-es újraszervezése után, már a sportmarketing területén, valamint számos sportágat felölelően végzi tevékenységét. Magyarország egyetlen olyan irodája, amely több mint 10 sportág tehetségeit foglalkoztatja/képviseli.


Vezetője Rácz Felix, aki 2010-ben elnyerte Az Év Sportmenedzsere díjat az EMG és a Ringier által szervezett Év Sportolója versenyen, közönségszavazatok alapján. Valamint korábban 5 alkalommal a Magyar Ökölvívó Szövetség Az Év Bokszmenedzsere díját, a Bahamákon Az Év Felfedezettje díjat és Svájcban Az Év Titánja díjat.


További részletek tevékenységünkről és sportolóinkról:

http://www.felixpromotion.hu
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000150835502&ref=ts#!/Felix.Promotion.menedzseriroda

Letölthető: nevezési űrlap

forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése