Legyél Te a Mobiltündér! - módosított pályázati feltételek

A Binga Kreatív Kommunikációs Ügynökség keresi Magyarország Mobil Tündérét! Pályázz és nyerj mobilalkalmazást 1 000 000 forint értékben!

A pályázat célja, hogy a társadalmi felelősségvállalás jegyében, az okos telefonokban rejlő technikai lehetőségeket kihasználva minél több ember számára varázsoljuk kényelmesebbé és élhetőbbé a mindennapokat. Olyan társadalmilag hasznos mobilalkalmazás ötleteket várunk civil szervezetektől, alapítványoktól, iskoláktól és magánszemélyektől, amelyek ebben segíthetnek a környezetünkben élő embereknek, illetve megkönnyítik az adott szervezet munkáját, és a segítségnyújtást.

A pályázat kiírója:
A Binga Kreatív Kommunikációs Ügynökség mobilalkalmazások és mobilra optimalizált honlapok fejlesztésére szakosodott csapata, a Mobinga.

A pályázók köre:
Minden olyan 18. életévét betöltött magyar állampolgár, illetve Magyarországon bejegyzett, magyar székhellyel rendelkező non-profit szervezet, alapítvány, egyesület vagy oktatási intézmény, akik fontosnak tartják, hogy a technikát a segítségnyújtás szolgálatába állítsuk.

A nyertes pályázó díja:
A legjobbnak és egyben leghasznosabbnak ítélt mobilalkalmazást az ügynökség lefejleszti 1 millió forint értékben.

Új határidő: 2012. május 16.

A pályázat menete, jelentkezés módja, határideje:
A pályázat lebonyolítása több fordulós rendszerben történik.

1. forduló – Kvalifikáció
A pályázatra szánt ötleteket az ügynökség Mobinga elnevezésű hivatalos Facebook oldalán (http://www.facebook.com/mobinga.hu), a Mobil Tündér nevű alkalmazásba lehet feltölteni a következőképpen:
- Lájkold a Mobinga Facebook oldalát: http://www.facebook.com/mobinga.hu, majd lépj be az ott található alkalmazásba.
- Kattints a „Pályázat feltöltése” menüre, majd készíts egy rövid leírást, melyben bemutatod magad és/vagy szervezeted, illetve néhány mondatban felvázolod magát az ötletet, és hogy hogyan segítené a kitalált alkalmazás a munkátokat. (Mindezt egy rövid, maximum 2 perces videóban is megteheted, de nem ragaszkodunk hozzá, te választasz!)
- Add meg a megfelelő adatokat, majd a részvételi feltételek és a szabályzat elfogadása után kattints a „Feltöltöm a pályázatom” gombra!
- Oszd meg a pályázatod és gyűjts be 50 szavazatot a továbbjutáshoz. Határidő: május 16.
A legalább 50 szavazatot összegyűjtő pályamunkákból a Mobinga csapata május 21-ig kiválasztja a legjobbakat (maximum 10 pályázat), akik továbbjutnak a 2. fordulóba.

2. forduló – Szavazatgyűjtés
A döntőbe jutottak közül a 2012. június 4-én 12:00-ig legtöbb szavazatot begyűjtő pályázat nyer.
További feltételek és a pályázat részletes leírása a http://www.facebook.com/mobinga.hu oldalon található Mobil Tündér alkalmazás felületéről letölthető .pdf formátumban.

Sok sikert kívánunk!
Binga Kreatív Kommunikációs Ügynökség
info@binga.hu
06-30-444-8351

www.binga.hu
www.mobinga.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése