Fényévekre emlékszem – rajz-grafika-festmény

Kiíró: Logsol Kereskedelmi és Szolgáltató kft.

Beküldési határidő: folyamatos

Pályázat tárgya: “Fényévekre emlékszem” Villanyvilág. Mindenható elektromosság. Ezúttal nem csak vidám műveket várunk, azonban oldalunkhoz méltón a humort mindenképp szeretnénk a felszín közelében tartani. Várunk továbbá reklámértékű képi gondolatokat, az elektromosság világáról-világából. Kategória: rajz-grafika-festmény.


1. Pályázat kiírója:
A Logsol Kereskedelmi és Szolgáltató kft. pályázatot ír ki az alábbi témakörben: “Fényévekre emlékszem” Villanyvilág. Mindenható elektromosság. Ezúttal nem csak vidám műveket várunk, azonban oldalunkhoz méltón a humort mindenképp szeretnénk a felszín közelében tartani. Várunk továbbá reklámértékű képi gondolatokat, az elektromosság világáról-világából. Kategória: rajz-grafika-festmény.
2. Célkitűzésünk:
A weboldal népszerűsítése színesítése, a tagság és a látogatók figyelem felhívása. Szeretnénk tudni, hogy a mai embernek mit jelent az elektromosság, illetve annak hiánya. Szeretnénk, ha akár a múltat és jelent összevetve külön világba vinnétek el bennünket. Szeretnénk szürreális világokat megismerni. Határ a csillagos ágynemű.
3. Pályaművek:
A pályázaton egy amatőr művész maximum öt alkotásával indulhat. Pályaművet minden esetben elektronikus formátumban kérjük feltölteni. A beküldött pályaművek címében NE!!! szerepeljen a szlogen: “Fényévekre emlékszem” Villanyvilág. Mindenható elektromosság.
3.1 A beküldött művekről csak a jó minőségű JPG formátumú képeket fogadunk. Max 500 KB fájl- és 700×500 képpont mérettel.
4. Részvételi feltétel:
A pályázó abban a pillanatban, hogy feltölti pályaművét, automatikusan nyilatkozik, hogy a mű saját alkotása és hozzájárul annak térítésmentes leközléséhez a Logsol Kereskedelmi és Szolgáltató kft. Valamint a scIQuest kft. által fenntartott honlapokon.
5. Beküldés:
Direkt feltöltés. A pályázati anyagokat a http://www.drlaptop.hu weboldalon a kötelező regisztrálás után lehet megtenni. (“Regisztráció” fül. Részletesen lásd ott!)
A pályázati rendszer felépítése megkívánja, hogy a beérkező művek szerzői kizárólag regisztrált felhasználók (tagok) legyenek!
6. Nevezési díj:
Az nincs!
7. Pályázat megjelenése:
Minden beküldött és előzsűrizett pályázati mű folyamatosan kerül fel a LogSol kft. tulajdonában levő http://www.drlaptop.hu honlapjára.
8. Pályázat értékelése és díjazása:
A beérkező alkotásokat zsűri értékeli. Ezenkívül, a 7. pontban említett: http://www.drlaptop.hu weboldalon mód van rá, hogy az “előzsűrizett” művekre további szavazatokat adjatok. A szavazatokat nyilvánosan megjelenítjük, tájékoztatva ezzel a pályázókat és “funklub” híveit.
Figyelem! Fontos!
A pályázatra beküldött művek közönségszavazata nem kerül beszámításra. Az ott látható pontok csak tájékoztató jellegűek!
A pályázatot független, öttagú zsűri értékeli.
8.1 A rajz – grafika – festmény kategória első helyezett díja: 1db 2,5″ 320GB USB fekete külső winchester
Abban az esetben, ha a rajz – grafika-festmény nyeri az összesített kategóriák fődíját, akkor: 1 db HP új laptop.
8.2 Pályázati nyeremények:
1db HP új laptop /fődíj
3db hordozható winchester (320GB) – kategória első helyezetteinek
9. Eredményhirdetés:
A zsűri szavazása után közvetlenül az oldalon.
10. További információk:
A http://www.drlaptop.hu címen “Fórum” “Hírek” rovatban találhatók!
A pályázattal kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket a “Fórum” oldalon található: Felvetődő kérdések a pályázattal kapcsolatban… Témakörre küldjétek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése