Tavaszi zsongás fotópályázat

Kiíró: Fotóbarát Közhasznú Nonprofit Kft.

Beadás határideje: 2011. 05. 31.

Pályázat tárgya: a természet újraéledésének, illetve a tavasz fényeinek, színeinek bemutatása. Várunk minden olyan fotót, ami ennek megfelel.
Pályázati feltételek:
- A pályázónak érvényes regisztrációval kell rendelkeznie a http://www.fotobaratkft.hu weboldalon.
- Minden pályázó maximum 3 saját készítésű digitális vagy digitalizált fotóval indulhat.
- a beküldött képek JPG kiterjesztésű, keret nélküli, legalább 800X600 pixel felbontású, legfeljebb 1 MB-os file mérettel rendelkezhetnek.
- Nevezési díj befizetése
- Pályázatunk nyitott, nemtől, kortól, lakóhelytől függetlenül mindenki részére, részt vehetnek amatőr és profi fotósok is egyaránt.
- A beküldött képeket az alapvető képjavításokon kívül nem lehet manipulálni. A képvágás max 10%-a engedélyezett. A kép egyes részletinek módosítása nem megengedett.
- A pályázó kizárólag saját eredeti szerzői alkotásával pályázhat.
E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelenné válik, és a pályázó díjat nem kaphat, vagy ha ez a díjátadást követően válik ismertté, akkor a pályázó köteles a díjat visszaszolgáltatni. Minden díjazott alkotás esetében, az eredményhirdetést követően a Fotóbarát Közhasznú Nonprofit Kft. bekéri az adott kép nagyfelbontású, magas minőségű, eredeti változatát
- Kép készítésének ideje 2010. évnél nem lehet régebbi.
- A Fotóbarát Közhasznú Nonprofit Kft. alapító tagjai és családtagjaik a pályázatra nem küldhetnek be fotót, nem szavazhatnak és nem lehetnek tagjai a zsűrinek.

Regisztráció menete:
Ha még nem regisztráltál, akkor itt teheted meg! – REGISZTRÁCÓ!
Adataid megadása után, a rendszer egy levelet küld a megadott e-mailfiókodba. Ez a levél tartalmaz egy aktiváló linket, amire rá kell kattintanod, hogy igazold a saját címeddel regisztráltál. Valós adatokat adj meg.
A regisztrációt minden esetben személyesen aktiváljuk, így nem azonnal tudsz bejelentkezni. Miután elfogadtuk a regisztrációdat kapsz egy belső levelet, mely tartalmazni fogja a tagsági azonosító számodat. Ezt a számot feltétlenül jegyezd meg, mert szükség lesz rá a pályázatra való jelentkezéshez és a fotók szavazásánál is. Ezután már be tudsz jelentkezni az oldalra. Az oldalon fotókat feltölteni és hozzászólásokat írni nem lehet.
Dupla regisztráció tilos. Célszerű profilképet is feltölteni (méret max 500 Kb)

Nevezés részletei:
Nevezési díj: 600 Ft/pályázó beküldött képek számától függetlenül
a nevezési díjat banki átutalással a 10101487-05027100-01003009 számlaszámra, vagy a készpénzbefizetéssel a Budapest Bank fiókjába, az előbbi számlaszámra. A beazonosítatlan utalásokat vagy banki befizetéseket nem áll módunkban visszautalni.
A közleményrovatba feltétlenül tüntesd fel a regisztrációnál kapott azonosító számodat és az oldalon szereplő nevedet.
A fotókat elektronikus úton a fotobaratkft@gmail.com e-mailcímre kell beküldeni. Az e-mailben fel kell tüntetni a kép címét és a tagsági azonosító számot. A tárgynak a pályázat címét kell feltüntetni.
A feltételeknek megfelelő pályázati fotókat, folyamatosan töltjük fel az oldalra.
A pályázat kiírója a hozzá beküldött fotókat nem őrzi meg, nem tárolja, és nem küldi vissza se elektronikusan se postai úton, felelősséget e tekintetben nem vállal.

Határidők:
Beküldési határidő: 2011. 05. 31.
Szavazás lezárása: 2011. 06. 12.
Eredményhirdetés: 2011. 06. 14. délután
Fotók megjelenítése: A pályázat kiírásától számítva folyamatosan itt az oldalon
Közönség szavazás menete
Csak regisztrált tag szavazhat. A beérkezési határidő után a fenti menüsoron a szavazás címnél található űrlapon lehet leadni a szavazatokat. Az azonosíthatatlan szavazatokat érvénytelennek tekintjük.
1 felhasználó csak 1 képre adhat le szavazatot. Amennyiben több képre is szavaz, az első szavazat lesz érvényes.
Saját magára senki sem szavazhat.

A nyertesek jutalma:
Szakmai zsűri döntése alapján:
Első helyezet: 15 000 Ft-os pénzjutalom
Második helyzet: 10 000 Ft-os pénzjutalom
Harmadik helyzet: 5000 Ft pénzjutalom
Közönség szavazat alapján:
Első helyezet: 5000 Ft pénzjutalom
A pénzjutalmakat átutalással juttatjuk el a nyertesekhez.

Szerzői és felhasználói jogok
- A pályázaton résztvevők a pályamű(vek) beküldésével automatikusan elfogadják a kiírás feltételeit, és kijelenti, hogy a kép(ek)et ő készítette, és rendelkezik a közlés jogával.
- A pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott kép(ek) elkészítésével és nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót, a szerzőt terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.
- A Fotóbarát Közhasznú Nonprofit Kft. fenntartja a jogot a pályázati feltételeknek nem megfelelő minőségű és/vagy tartalmú képek közlésének, a http://www.fotobaratkft.hu honlapon történő szerepeltetésének eltekintésére. A pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a kiíró tudomására kerül bármilyen szabálytalanság elkövetése, elfogadja az azonnali kizárás jogát.
- A pályázat benyújtói a pályamunkához fűződő szerzői jogaik alapján az alábbi keretek között adnak a kiíró részére felhasználási engedélyt:
- A pályázat kiírója a pályázat és a későbbi pályázatok, népszerűsítésével kapcsolatban jogosult a pályaművek felhasználására minden esetben csakis a pályázó nevének feltüntetése mellett.
- A kiíró, jogosult a mű nyilvánosságra hozatalára a, továbbá a kiállításhoz szorosan kapcsolódó katalógus, programfüzet, internetes felület, reklám stb. keretében.
- A pályázat benyújtója hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat kiírója a pályaműről készült reprodukciót könyvalakban, illetve elektronikus formában többszörözze, valamint megjelentesse és ennek érdekében a pályázat kiírója számára nem kizárólagos, de korlátlan időre szóló felhasználási jogot ad a pályázó nevének feltüntetése mellett. Mivel ez a projekt nonprofit jellege folytán a kiírónak főszabály szerint nem hoz bevételt, a pályázó a díjazásról lemond.
- A pályázatra benevezett pályaművek további, azaz már nem nonprofit jellegű felhasználásával kapcsolatban a pályázó és a pályázat kiírója megállapodást kötnek egymással, melyben az esetleges díjazást egymás között megosztják.
- A pályázók által megadott elérhetőségeket a pályázat kiírója adatbázisában regisztrálja, azokat harmadik személynek csak a pályázó külön beleegyezésével adja ki.
- A pályázat kiírója a pályázati kiírásban leírtak megváltoztatásának jogát – a szerzői jogra vonatkozó kitételek kivételével – fenntartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése