Az év legszebb osztályterme - Szépíts - Fotózz - Küldd el - Gyűjts szavazatokat és Nyerj!

http://alkotoipalyazatok.blogspot.hu/2014/01/az-ev-legszebb-osztalyterme-szepits.html
A Függönyország Kft. pályázatot hirdet minden általános és középiskolai osztály számára.
A pályázat célja az általános- és középiskolai osztálytermek gyerekbarát és vidám hangulatú dekorációjának bemutatása.
Kezdeményezésünkkel szeretnénk felhívni a gyermekek, szüleik és az iskolák figyelmét az osztálytermek igényes feldíszítésére, hisz a tanév során a diákok és a tanárok is idejük meghatározó részét a tantermekben töltik.
A dicsőségen túl, a legegyedibb és ötletesebb osztályt 50 000 Ft pénzjutalomban is részesítjük.

Beküldés határideje: 2014. február 28.

Ezt kell tenni:
1. Dekoráljátok fel a termet, elsősorban fordítsatok figyelmet az ablakdekorációra, annak egyediségére és ötletességére. Amennyiben már most egyedinek, kreatívnak és szépnek érzitek a tantermet, azonnal csapjatok bele a pályázatunkba.
2. Készítsetek pár (minimum 5) jó minőségű fényképet és írjátok le hogyan szépítettétek fel a tantermet.
3. Küldjétek el az info@fuggonyorszag.hu címre a képeket és a rövid (kb. fél oldal, max. 1500 karakteres) beszámolótokat amint csak lehet.
4. A honlapunkon közzétett beszámolót és képeket az osztálytermeteket bemutató lap tetején található facebook dobozra kattintva kedvelhetik a látogatók Segítsetek, hogy minél többen megismerhessék a gyönyörű termetek képeit és beszámolóit
5. Folyamatosan (2013. november 1. és 2014. február 28. között) helyezzük ki honlapunkra a képeket és beszámolók szövegét. A tárgyhót követő hónap 15-ig beérkezett szavazatok (Like-ok) száma alapján kihirdetjük a hónap legszebb osztálytermét. A tanév végén, az áprilisi végeredmény hirdetésen nyerjétek Ti el az "Év Legszebb Osztályterme" címet! További részletek a honlapunkon.
http://www.fuggonyorszag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése