„Genius loci, Babits Mihály és a Jónás könyve

http://alkotoipalyazatok.blogspot.hu/2014/01/genius-loci-babits-mihaly-es-jonas.html
Esztergom Város és az esztergomi régió kulturális felemelkedéséért tenni kívánó polgárok összefogásának szellemi támogatására és a hely szellemének életre keltése céljából, az Eurohíd Euro-Kisrégiós Fejlődést Elősegítő Közhasznú Alapítvány, az Esztergom Kaleidoszkóp Ház Kulturális Központtal együttműködésben Művészeti Versenyt hirdet „Genius loci, Babits Mihály és a Jónás könyve” témában, valamennyi érdeklődő művész számára.

Határidő: 2014. február 15.

Leírás
Összművészeti jellegű pályázat, minden művészeti ág képviselőjének. Az ihletet Babits Mihály: Jónás könyve című verse és az Ószövetség azonos című könyve adja. A verseny győztese 40.000- Ft összegű pénzjutalomban részesül az Eurohíd Euro-Kisrégiós Fejlődést Elősegítő Közhasznú Alapítvány és a Kaleidoszkóp Ház Kulturális Központ közös művészeti alapjából. Alkotói korlátok nincsenek megszabva. A kiírók ezúton fejezik ki elkötelezettségüket a művészeti szabadság mellett.

A kiírásra bárki jelentkezhet.

Határidő: 2014. február 15.

Az értékelést egy háromtagú szakmai zsűri végzi.

A legjobb benyújtott pályázatból a kiírók Esztergomban, majd pedig Magyarország más városaiban kiállítást szerveznek, illetve sor kerítenek az elkészült zeneművek, darabok bemutatására, írásművek közzétételére.

Ha kedvet kapott a részvételre küldje alkotását és kitöltött és aláírt jelentkezési lapját a következő címre:

Esztergom Kaleidoszkóp Ház Kulturális Központ

2500 Esztergom,

Pázmány Péter u. 7.

Kérjük, gondoskodjon róla, hogy jelentkezési lapja az alkotással együtt 2014. február 15. du. 14:00 óráig a fenti címre megérkezzenek. Későn érkezett jelentkezéseket nem veszünk figyelembe.

További információk: http://www.kaleidoszkophaz.hu/index.php/item/45-muveszet-esztergomert-finissage

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése