Szárnyas cipő, szárnyaló képzelet! – rajzverseny indul

Mint eddig minden évben, idén is meghirdetjük a Biztonságos Óvoda razversenyét.
Vegyen részt óvodájával a Goodyear-Biztonságos Óvoda programban résztvevő óvodák számára meghirdetett képzőművészeti versenyen és mutassák meg óvodásaik rajztehetségét!

Idén a verseny témája „Szárnyas cipő, szárnyaló képzelet” és keressük azt az óvodást, aki a legszebben vagy a legötletesebben rajzolja meg a Goodyear Biztonságos Óvoda program immár védjegyének számító szárnyas cipőt. A téma szárnyalás, a képzeletbeli világok és az azt benépesítő különleges lények bemutatása, de hogy ismerős is visszaköszönjön a rajzokról, ezért mindenképp szerepeljen rajtuk a szárnyas cipő!

Pályázati határidő: 2012. szeptember 16.

A verseny a programba regisztrált óvodáknak szól. Ha az önök óvodája még nem regisztrált, akkor ezt a regisztráció lezárásáig könnyedén megtehetik a Regisztráció fül alatt, de ha a korábbi években már regisztráltak, akkor nincs szükség újbóli regisztrációra. Ahhoz, hogy óvodájuk megnyerhesse a meghirdetett díjak egyikét, a regisztrációt követően csak el kell küldeniük június 10 és szeptember 16 között az Önök óvodásai által készített alkotásokat, hogy minden héten kiválaszthassuk a zsűri által legsikeresebbnek tartott két rajzot (kategóriánként egyet-egyet). A beküldött rajzokat a Biztonságos Óvoda Facebook oldalára is feltöltjük www.facebook.com/biztonsagosovoda, hogy a családtagoknak, barátoknak is lehetőséget biztosítsunk a tetszésnyilvánításra. Eredményhirdetésre szeptember 20-án kerül sor.

A DÍJAK
Akárcsak tavaly, idén is 3-4 éves és 5-6 éves kategóriában lehet versenyezni, az alábbi díjakért:
- I. helyezés: 20 extra láthatósági mellény, 10 kulacs és 6 táska
(I. helyezést elérő óvoda díjának összértéke 32.000 forint)
- II. helyezés: 10 extra láthatósági mellény, 5 kulacs, 3 táska
(a díj összértéke 21.000 forint)
- III. helyezés: 10 extra láthatósági mellény, 5 kulacs és 1 táska
(a díj összértéke 15.000 forint)

Az alkotásokat lehetőség szerint kérjük digitális formában elküldeni az info@biztonsagosovoda.hu email címre „Rajzverseny pályázat” tárgymegjelöléssel, vagy ha erre nincs lehetőség, akkor maximum A3 (297 x 420 mm) méretben postán, az alábbi címre:
Weber Shandwick Kft
1037 Budapest
Montevideo u. 10.

A postán beküldött rajzok hátára kérjük, ne feledjék el feltüntetni az alkotók nevét, életkorát és az óvoda nevét a postai címmel!

A verseny menete:
A beérkezett rajzokból a zsűri minden héten, mindkét korosztályos kategóriában kiválasztja az általa legjobbnak ítélt rajzot. A két kategória legjobb rajzát minden héten felöltjük a www.biztonsagosovoda.hu honlapra és a Biztonságos Óvoda Facebook oldalára. Ez utóbbin, a szülők, rokonok is láthatják az alkotásokat és kifejezhetik támogatásukat. A Facebookon bonyolított szavazás eredményét a zsűri figyelembe veszi a „Heti legjobb rajz” kiválasztásánál.

A verseny időtartama alatt a honlapra felkerült –és a heti nyertes- rajzok közül a program gazdájaként a Goodyear által felállított zsűri fogja majd kiválasztani a nyerteseket.

Figyelem: az óvodák több alkalommal is beküldhetnek rajzokat a verseny időtartama alatt, ha a beküldött rajzok közül még egyszer sem került ki a „Hét legjobb rajza”.

A játékban a részvétellel mindenki nyer, hisz lehetősége lesz tehetségét megmutatni, és annak az óvodának sem lesz oka csüggedni aki ezúttal nem kap díjat, hiszen minden évben újabb versennyel jelentkezik a Goodyear-Biztonságos Óvoda program.

forrás: sff.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése