Milliós fődíjat vihet haza az idei Paint Up! verseny győztese

Idén is több millió forint összértékben díjazzák a Paint Up! virtuális épületfestő pályázat győzteseit. Az animáció készítőknek kiírt, különleges megmérettetésen az első helyezett egy 1 milliós MacBook Pro Retina laptoppal, a második egy több mint fél millió forintot érő projektorral, a 3. pedig egy közel 400 ezer forintos videókeverővel gazdagodhat.

Pályázati határidő: 2012. SZEPTEMBER 24-ig MEGHOSSZABBÍTVA!

eredeti kiírás: ITT

Az október 6-án, a Hősök terén megrendezendő döntő során a nézők is kiválaszthatják személyes kedvenceiket, alapdíjas SMS-ben szavazhatnak majd arra a pályázóra, akinek a épület mapping műfajában készülő munkáját szívesen látnák a Budapesti Karácsonyi Vásár ideje alatt.

A közönség által legjobbnak tartott 3 mű alkotója igazán különleges munkalehetőséget kap: díjazás ellenében, egy-egy 3 perc időtartamú animációt készíthetnek a budapesti Vörösmarty téren található Gerbeaud Házra, melyet a 2012. évi Budapesti Karácsonyi vásár alkalmával, 1 hónapon át láthatnak majd az érdeklődők.

Bordos László Zsolt nemzetközileg elismert videomapping művész (a verseny szakértője, a zsűri tagja) is felajánlott egy különdíjat. Az általa kiválasztott pályamű alkotója megbízási szerződés alapján együtt dolgozhat egy Bordos.ArtWorks projektben a művésszel.

Az idei Paint Up! döntő a Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál nyitó eseménye lesz.
A nagy érdeklődésre való tekintettel a pályázat beadási határidejét 2012. szeptember 24-ig meghosszabbították a szervezők. A Műcsarnok homlokzatához igazodó, 3 perces, zenei aláfestéssel ellátott „épületmozgató” animációikat eddig az időpontig juttathatják el az alkotók a kiíró Visualpowerhez.

A nyílt versenyben bárki részt vehet, aki szeretné kipróbálni a hazánkban még kevésbé ismert architekturális vetítés (videomapping) műfaját.

Bővebb információ: http://paintup.visualpower.hu/


Háttér információ

A pályázatról röviden
Paint Up! Visualpower virtuális épületfestő verseny címmel 3. alkalommal hirdette meg a világon egyedülálló pályázatát animáció és mozgókép készítőknek a Visualpower Kft.

Az idei Paint Up! verseny döntőjét a Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál nyitó eseményeként rendezik meg, 2012. október 6-án a Műcsarnoknál. Az egyedi és megismételhetetlen rendezvényen az előzsűrizés során kiválasztott legjobb 12 pályaművet, továbbá a nemzetközi hírű videomapping művész Bordos László Zsolt (Bordos.Artworks) és meghívott alkotótársai által erre az alkalomra készített bemutatófilmet tekinthetik meg az érdeklődők.  
E-mail: paintup@visualpower.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése