Tervezz kabalafigurát Siófoknak!

Pályázatunk célja egy olyan kabalafigura megtalálása, amelyet a közönség és a zsűri szavazása után Siófok hivatalos turisztikai jelképeként (a város hivatalos turisztikai weboldalán, a www.siofokportal.com oldalon és a Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület által kiadott városi kiadványokon) publikálásra kerül.

Pályázati határidő: 2013. január 15.

A pályázat kiírója
A pályázat kiírója a Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület (8600-Siófok, Fő tér 11.).
Pályázaton való részvétel feltételei
A pályázatra minden 14. életévét betöltött természetes személy jelentkezhet.
A pályázaton azonban nem vehetnek részt a zsűri tagjai, a siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület dolgozói, valamint hozzátartozóik (gyermek, örökbefogadott, mostoha és nevelt gyermek, unoka).
Minden pályázó kizárólag egy pályázatot nyújthat be, de a pályázaton 3 tervezett kabalafigurával indulhat, mely saját alkotás.
Valamennyi pályázat a kitöltött pályázati adatlappal együtt érvényes, amelyet awww.siofokportal.com weboldalon a pályázati leírásának részleteinél érhető el és csatolni kell a pályázati anyaghoz.
A pályázaton résztvevők a pályázati adatlap ( letölthető itt) beküldésével automatikusan elfogadják a kiírás feltételeit.
A pályázatnak tartalmaznia kell egy írásos magyarázatot is (maximum 6 gépelt sor), amely ismerteti, hogyan kapcsolódik a kabalafigura Siófokhoz.
A pályázatot CD adathordozón, pdf vagy jpg formátumban postai úton lehet beküldeni (8601 Siófok, Pf. 75. címre) de lehetőség van a pályaművek email-entörténő beküldésére is a csendes.viktor@siofokportal.com e-mail címre.
Jogi háttér
A pályamunkák csak abban az esetben kerülnek zsűrizésre, ha a pályázó legkésőbb 2012. december 15-ig postai úton vagy e-mailen eljuttatja a Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesülethez a pályázáshoz szükséges adatlapot a pályamunkával együtt. A pályázati adatlapon megadott személyes adatok nem publikusak, a kabalafigura szerzője az eredményhirdetésig ismeretlen marad mind a nagyközönség, mind a zsűri számára.
A pályázat kiírója a továbbiakban jogosult a beküldött kabalafigurák jogdíjmentes használatára a szerző nevének feltüntetése mellett.
A kiíró a nyertes kabalafigurát jogosult határozatlan ideig ellenszolgáltatás nélkül bármilyen marketingtevékenysége során marketing célokra, a honlapon és kapcsolódó offline és online megjelenéseihez, városi kiadványokban, kiállításokon felhasználni.
A pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott kabalafigurák elkészítésével és nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót, a szerzőt terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.
A kiíró fenntartja a jogot a pályázati feltételeknek nem megfelelő minőségű és/vagy tartalmú kabalafigurák közlésétől vagy a honlapon történő szerepeltetéstől való eltekintésre és a pályázat beküldőét azonnal kizárja a versenyből, melyet a pályázó elfogad.
Pályázati határidők
Pályázat kihirdetése: 2012. november 10.
Pályázatok postára adásának határideje: 2013. január 15.
Eredményhirdetés: 2013. február 15.
Zsűrizés
A pályaművek beérkezését követően a szerző kilétének ismerete nélkül a Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület elnökségéből és a Polgármesteri Hivatal vezetéséből álló zsűri választja ki azt az egy nyertes pályaművet, amely Siófok város hivatalos turisztikai kabalája lesz az elkövetkezendőkben.

Amennyiben a beérkezett pályaművek közül egyik sem megfelelő a város jelképére a zsűri eldöntheti, hogy a pályázatot eredménytelennek hirdeti ki.
Az elbírálás szempontjai:
Könnyen felhasználhatónak kell lennie, többféle méretben, anyagon, felületen és színben. Színes és fekete-fehér változatban is használható legyen.
Tartalmaznia kell legalább egy olyan motívumot, amelyről Siófok asszociálható.
Szezonalitás kerülése.
Közönségszavazás
A beérkező pályaművekre a közönségnek szavaznia lehet awww.siofokportal.com oldalon 2013. január 31-ig.
A legtöbb szavazatot kapott pályamű +1 szavazattal indul a zsűri előtt éskülöndíjban részesül.
Nyeremények
A pályázat nyertesének szóló I. díj: 50.000 Ft készpénz és 1 db 2 fő részére szóló vidéki wellness hétvége.
A közönségszavazás nyertesének szóló II. díj: 1 db 2 fő részére szóló vidéki wellness hétvége.
A közönségszavazók körében kisorsolt díjak: 5 db Galerius Fürdő belépő.

A nyerteseket postán vagy e-mailben értesítjük ki.

http://www.siofokportal.com/

forrás: mke.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése