CULBURB

A CULBURB projekt pályázati felhívására, építészek, képzőművészek és más egyéni vagy csoportos kezdeményezések jelentkezését várjuk. a javaslatok helyszíne hat közép-európai, a szuburbanizáció különböző  jellegzetességeit felmutató település. mindegyiek esetben öt akupunktúra projekt kerül megvalósításra – akupunktúrán olyan beavatkozásokat értünk, amik minimális eszközökkel generálnak hosszútávú változásokat. Ezek az akciók lehetnek fizikaiak, anyagtalanok, ideiglenesek vagy állandók és a helyi közösségek bevonásával kell létrejönniük.
A jelentkezés feltételei
A pályázatra leadandó anyagok
  • a javaslat tartalmi összefoglalója: maximum 1800 leütésnyi szöveg ami leírja a projekt alapvető koncepcióját és a megvalósítás eszközeit. Illusztrációk, vázlatok és diagrammok vagy legfeljebb 3 perces video anyag mellékelhetők. A javaslat terjedelme két A4 lap, pdf formátumban, maximum 4 MB méretben.
  • kitöltött regisztrációs ív
  • a pályázók önéletrajza, legfeljebb 700 leütés terjedelemben
  • a megvalósítás költségvetési vázlata
    (minden anyagot ANGOL Nyelven kell leadni)
Határidők
  • Regisztrációs határidő: 2012 január 10. (cím:culburb@culburb.eu)
  • Pályázati anyagok leadása:2012 január 31. (cím:culburb@culburb.eu)
A helyszínek részletes dokumentációja és a pályázat anyagai a www.culburb.eu weboldalról letölthetők. Egy csapat több helyszínre is pályázhat, helyszínenként legfeljebb egy, összesen tehát 6 pályamunkával. A munkák megvalósítására 2012 március és 2013 március közötti időszakban kerül sor.
A kiválasztott csapatok 500 EUR honoráriumot kapnak. Az utazás és megvalósítás költségeit a szervezők vállalják. A kiválasztott pályázók 2012 márciusában Bécsben előkészítő workshopon, és 2013 áprilisában Ljubljanában a projektet összefoglaló konferencián vesznek részt.
Részletes információ: www.culturb.eu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése