Street Style Contest

Ne csak irigykedjetek a lookbook.nu kisasszonyaira és úriembereire, hanem tessék fényképezőgépet és egy barátot ragadni, és csináltatni pár fotót egy saját magatok által kreált szettről, amiről úgy érzitek kifejez titeket.

Legyetek bátrak, és mozduljatok ki a komfortzónából, inspirálódjatok a világ bármelyik sarkának impresszióiból, bárki öltözködéséből és bármilyen saját ötletből.
Teljesen mindegy, hogy mennyi idősek vagytok, milyen neműek, hány kilók vagy mi a szexuális beállítottságotok és milyen fura szokásaitok vannak, mutassátok meg magatokat!

Ha sikerült összehoznotok a fotózást, akkor a szettről készült egy, vagy egy képre összevágott több fotót január 25.-ig küldjétek el a nevetekkel együtt az info@styleanddirt.com címre.

Január 26.-án kikerülnek a fotók egy bejegyzésbe és egy albumba a STYLE&DIRT Facebook oldalán, és február 2.-ig lehet szavazni a legjobbakra.


A legtöbb szavazatot összegyűjtő, és a S&D által zsűrizett abszolút kedvenc egyaránt nyer fejenként egy 10.000Ft értékű ajándékutalványt, amit a STYLE&DIRT boltban (vagy majd a webshopban) tud levásárolni, többek között Monsieur Steve pólóra, Belle Noel by Kim Kardashian és Low Luv by Erin Wasson ékszerre, Sin Star férfiruhára vagy Motel Rocks női ruhákra.
FONTOS!

Egyáltalán nem arról szól ez, mint bármelyik magyar street fashion oldal, nem lesz oltogatás és durva véleménynyilvánítás, minden ilyen ki lesz moderálva a képek és a bejegyzések alatt. Bátorítani szeretnénk titeket, nem lehúzni. Be positive!
HAJRÁ!

http://styleanddirt.com/2012/01/1345contest/

.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése