Haikura, haibunra várva; téma: kavics

A Cédrus Művészeti Alapítvány mindenkit örömmel vár, aki a magyar nyelvű haikuirodalmat szép szerzésekkel gazdagítani szeretné. Saját műveket (esetleg fordításokat?) várunk, közöletleneket. Terjedelmi megkötés ("darabszám") voltaképp - nincs. A tematikusság - kötelező.
(Haibun: rövid prózában kibontott haiku, prózai haikuutazás).
(Ne érezze magát kirekesztettnek azonban az sem, aki a haiku japán "testvéreinek" valamelyikébe formálja impresszióit. Szabad a pálya, pusztán ezen alkotásokkal publikálási szándékaink szerint később foglalkozunk.)

A határidő: 2012. február 20., hogy a beérkező művek legjavát a Napút folyóirat márciusi számában már közzé is tehessük.


A tavasz folyamán módot találunk arra, hogy pályamunkák beküldői közül sokan személyesen is találkozhassanak egymással a kiírók által biztosított helyen, ahol közönség előtt olvashatják fel sikeres alkotásaikat... (Ezért is kérjük a minél pontosabb lakáscím-, ímélcím-, telefonszám-megadást!)

Küldésre fel!

A "pályázathoz" jelentkezési lap nem tartozik, nevezési díj nincsen. A pályamunkákat személyesen a kiadóban, elektronikus úton (napkut@gmail.com) vagy postán fogadjuk (cím: Budapest, 1014, Szentháromság tér 6. mfsz. 29.) a szerző elérhetőségeinek megjelölésével.
http://napkut.hu/


forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése