Fess ki egy tűzfalat!

Hogyan lehet pályázni? PÉLDA PÁLYÁZAT
A legfontosabb: TÖLTSD KI A JELENTKEZÉSI LAPOT ÉS KÜLDD VISSZA február 6-ig! LETÖLTÉS
2. Le kell fotózni a helyszínt, amit szeretnél kiszínesíteni.
3. Le kell írni, miért azt a helyszínt választottad, tehát kell egy lehetőleg minél rövidebb szöveg arról a helyszínről, amit szeretnél színesebbé tenni, és a helyszín pontos címét is fel kell tüntenti.
4. Be kell írni a középiskola nevét, ahova jársz.
5. Meg kell kérdezni az igazgatót, hogy előzetes beleegyezését adja-e a jelentkezéshez, amit meg kell szerezni Tőle írásban (a feltétel a jelentkezési lap része).
6. Meg kell nevezni a hét régió közül azt, ahol a helyszín található.
7. Az egészet el kell küldeni a pillangohatas@gmail.com címre.
8. A tárgyba annyit kell írni: pályázat Kik pályázhatnak?
Kortól függetlenül olyan magyar diákok pályázhatnak az egész országban, akik bármilyen középiskolába járnak.

Jelentkezési határidő: 2012. február 6.

Mit kell tennem, miután elküldtem a pályázatot a pillangohatas@gmail.com címre?
Várni, és drukkolni, hogy a pályázatod kikerüljön a weboldalra.
Pályázati feltételek:
A kiszínesíteni kívánt felületnek forgalmas helyszínen kell lennie.
Jelen kiírásnak megfelelő jelentkezés.
A középiskola igazgatójának írásos beleegyezése a Pillangóhatás Pedagógiai Programban (PPP) való részvételre a PPP feltételrendszerének ismeretében.
A kifesteni kívánt falfelületet nem kell sem vakolni, sem glettelni, létra nélkül festhető, és nem kell hozzá sem emelőt, sem ipari alpinistákat igénybe venni.
Figyelem! A pályázat nem iskolák felújítását szolgálja, ezért olyan pályázatot nem tudunk elfogadni, amely valamilyen középiskola falát szeretné kifesteni. Ilyen kéréssel viszont bárki megkereshet minket a kampányon kívül.
A pályázat megvalósítása, lebonyolítása
1. A pályázók a pillangohatas@gmail.com címre 2011. február 06.-án éjfélig küldhetik el a pályázatukat, a hozzá tartozó képpel, és szöveggel. A pályázatokat értékeljük, majd közzé tesszük itt, a honlapon.
2. Az internetes közönség szavaz a pillangohatas.org weboldalon. A pályázók elemi érdeke, hogy a szavazás ideje alatt folyamatosan mozgósítsák az embereket, hogy minél többen szavazzanak az ő pályázatukra.
3. A szavazás két fordulóból áll: az első fordulóban az ország hét régiójának jelöltjei versengenek egymás között. A második fordulóban pedig a hét nyertes méri össze egymással az erejét, amiből születik három nyertes.
4. A nyertesekkel egyeztetjük a részleteket. Ezek után a nyertesek a Kemikál Zrt.-től, a legrégebbi magyar festékgyártótól kapott festékekkel, a Pillangóhatás Pedagógiai Program (PPP link) alapján, projekt szerűen kiszínesítik a pályázatban szereplő felületet.
A pályázat és a szavazás minden kérdésében a kiíró dönt, további jogorvoslatnak helye nincs.

forrás: sff.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése