VI. Fotó poszter pályázat a vízről

A Magyar Hidrológiai Társaság Borsodi Területi Szervezete és a Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kar közös pályázati felhívása a 2012. évi Víz Világnapjára.

Az MHT BTSz és a ME Műszaki Földtudományi Kara – szponzorok támogatásával – a VÍZ ezernyi arcának, áldásának és kártételeinek, sokirányú felhasználásának bemutatására fotó poszter (saját fotók + magyarázószöveg felhasználásával készített, poszter formájú) pályázatot hirdet:

Témák:
I. A VÍZ szakmai szempontból (ivóvíz, fürdővíz, ásványvíz, gyógyvíz, termálvíz és beszerzésük, árvízvédelem, vizienergia kihasználás, ökológiai vízfelhasználás stb.) történő bemutatása.
II. A VÍZ hangulati szempontból (víz, hó, jég, zúzmara, víznyelő, barlang, cseppkövek, forrás, vízesés, vizi sportok, élővilág a vízben és a víz környezetében stb.) történő bemutatása.
A pályázatot az alábbi kategóriákban írjuk ki:
- általános és középiskolások részére (sok induló esetén a kategóriát megosztjuk)
- egyetemi, főiskolai hallgatók és ifjú szakemberek részére 35 éves korhatárig
- út-törő (korán született) szakemberek részére korhatár nélkül

A pályázatok leadási határieje: 2012. március 12., 16:00 óra


A pályázati anyag formája:
A/4 vagy A/3 vagy A/2 vagy A/1 méretű, színes vagy fekete-fehér kinyomtatott poszter, minimum 4, maximum 20 képpel (a poszter méretéhez igazítva), minden képhez maximum 1 mondatos magyarázó szöveggel. A fotóposztert 1-1 példányban kinyomtatva és CD-n vagy e-mailben (vetíthető képfile-ben) is kérjük!!!

Egy régebbi munkát MINTAKÉNT mellékelünk!
Pályázni csak saját képekkel lehet, egyénileg, vagy több szerző közös munkájával. Egy pályázó, vagy szerzőcsoport több pályázatot is beadhat. A poszternek legyen kinyomtatott címe, szerzője, dátuma, is szerepeljen rajta hogy a 2012. évi, MHT Borsodi Területi Szervezet – Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kar által kiírt Víz Világnapi pályázatra készült. A pályaművek mellé kérjük mellékelni a pályázó nevét, levelezési címét, telefonszámát, e-mail címét, az oktatási intézmény nevét és hogy melyik kategóriában versenyez.

Díjazás:
Oklevél, pénz és/vagy vagy tárgyjutalom (fürdőbelépő, szállodai vendéglátás, nyomtató, fotópapír, könyvutalvány stb.) kb. 320.000 Ft összértékben.

A legjobb fotó posztereket – számbeli megkötés nélkül – minden lehetséges szakmai rendezvényen be kívánjuk mutatni, (a Területi Szervezet Víz Világnapi rendezvényén, az MHT országos vándorgyűlésén, szakmai diáktalálkozókon, egyetemi rendezvényeken, honlapokon stb.) valamint azokat meg is fogjuk őrizni.

A pályázatoknak 2012. március 12 16:00-ig személyesen átadva, vagy postai úton eljuttatva dr. Lénárt László részére (Miskolci Egyetem, Környezetgazdálkodási Intézet, Hidrogeológiai-Mérnökgeológiai Intézeti Tanszék, 3515 Miskolc-Egyetemváros; hgll@uni-miskolc.hu) kell beérkeznie. A pályázattal kapcsolatban érdeklődni ugyanitt lehet személyesen, vagy telefonon: (46)-565-111/17-26;ill. 06-20-986-3000; www.hidrotanszek.hu)

Az eredményhirdetés a Víz Világnapi rendezvényen lesz 2012. március 22-én Hidvégardón, melynek pontos idejéről és helyéről a pályázókat valamint a szponzorokat külön értesítjük!
Magyar Hidrológiai Társaság Miskolci Egyetem
Borsodi Területi Szervezete Műszaki Földtudományi Kar

forrás: sff.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése