Liliom és holló - számítógépes rajzpályázat felső tagozatos gyerekeknek

A debreceni Benedek Elek Általános Iskola "Liliom és holló"címmel országos komplex történelem és műveltségi vetélkedőt rendez. A történelem vetélkedőhöz kapcsolódva kerül sor számítógépes rajzpályázat megrendezésére két kategóriában:

5. osztályosok részére:
Téma: A Hunyadiak törökellenes harcai és Hunyadi Mátyás uralkodásához kapcsolódó mondák.
Az adott korszak egy szabadon választott eseményéhez illusztráció készítése a Paint rajzolóprogram alkalmazásával. Ajánlott irodalom: Lengyel Dénes: Régi magyar mondák c. könyve.

8. osztályosok részére:
Téma: oklevél tervezése a fent meghirdetett komplex történelmi vetélkedőhöz kapcsolódóan a Microsoft Word program alkalmazásával.
Nevezési díj: 500 Ft/fő

Beküldési határidő: 2012. április 30.

A pályamunkákat A/4-es lapra nyomtatva várjuk az iskola címére. A rajz hátoldalán tüntessék fel a tanuló nevét, osztályát ( illusztráció esetében a megörökített eseményt, ill. a kép címét is),a felkészítő tanár nevét, valamint az iskola nevét, címét, telefonszámát és e-mailcímét. A pályamunkák kiállítására és az eredményhirdetésre a történelem vetélkedő országos döntőjén, 2012 májusában kerül sor. A legjobb pályamunkák az iskola honlapján is megtekinthetőek lesznek. (www.benedekelekiskola.hu)
Érdeklődni lehet: Krizsánné Daskó Magdolna és Kiss János informatika tanároknál
Benedek Elek Általános Iskola, 4029 Debrecen, Bocskai tér 1. Tel./fax: 52/534-189
E-mail: benedekelek@t-online.hu


forrás: sff.hu


Kapcsolódó tartalmak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése