XXI. Miskolci Téli Tárlat

A Miskolci Galéria Városi Művészeti Múzeumban 2011. decemberében kerül megrendezésre a XXI. MISKOLCI TÉLI TÁRLAT.

A művek beadási helye és ideje:
Miskolci Galéria Városi Művészeti Múzeum (Rákóczi-ház, Miskolc, Rákóczi u. 2., bejárat a Széchenyi utca felől) 2011. szeptember 20-23. (keddtől péntekig)  9-16 óráig

A hagyományoknak megfelelően a múzeum a tárlattal lehetőséget kíván teremteni a Miskolcon és az észak-magyarországi régióban - Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyében - élő és alkotó, valamint Miskolc városához és a megyéhez kötődő képzőművészek munkájának bemutatására, a szakmai megmérettetésre, a közönséggel való találkozásra.

A kiállításra festménnyel, egyedi és sokszorosított grafikával, valamint plasztikával hivatásos és nem hivatásos alkotók egyaránt pályázhatnak. Minden művész legfeljebb 3 művet küldhet be, a művek együttes mérete nem haladhatja meg a két négyzetmétert. A grafikákat 30x40, 50x70, 60x80 vagy 70x100 cm-es paszpartuban kérjük beadni.

A kiállításon csak az utóbbi két évben készült művek szerepelhetnek!

Kérjük, hogy a művek biztonsága és épsége érdekében postai úton ne küldjenek alkotásokat! Az így érkező művek visszapostázására nincs lehetőségünk!

A beküldött művek szakmai zsűrijére 2011. október 3-án kerül sor. 

A kizsűrizett munkákért további felelősséget vállalni nem tudunk, azokat nem őrizzük meg és nem küldjük vissza, ezért kérjük, hogy a megadott időpontig mindenképpen vegyék át azokat: október 5. és 21. között munkanapokon 9-16 óráig.

Érdeklődni és jelentkezési lapot kérni/letölteni a Miskolci Galéria postai és elektronikus címein lehet.
Telefon: (46) 500 680, 500 681
e-mail:madaraszgyorgyi@miskolcigaleria.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése