Képzeld el 2 keréken!

A Holland Nagykövetség és a Magyar Kerékpárosklub közös rajz-, fotó- és videopályázatot hirdet a kerékpározás népszerűsítésére

A pályázat célja, hogy a fiatalok körében népszerűsítsük a kerékpározást, mint fenntartható közlekedési eszközt. 

Leadási határidő: 2011. szeptember 1. éjfél




A pályázóknak fénykép, rajz vagy videó formájában kell ábrázolniuk az ideális kerékpárosbarát lakókörnyezetet - hogyan nézne ki otthon az utcájuk, városuk, ha csak rajtuk múlna, és miért lenne ott jó ott kerékpározni. A győztes pályamunkák kiválasztásában a kreativitás lesz az elsődleges szempont - mennyire kreatív megoldások születnek egy-egy utca vagy terület kerékpározhatóvá varázsolására. A különböző ábrázolási formák - rajz, fénykép, módosított fénykép, videó - nem alkotnak külön kategóriákat. A munkák eredetisége és kreativitása mellet a kivitelezés minősége is szerepet kap az értékelésnél.

- A pályázatot a Magyar Kerékpárosklub és a Holland Nagykövetség közösen szervezi. A nyereményeket a Holland Nagykövetség, a KLM, az ING biztosító, és az InterSport, a nyereményátadó és a kiállítás helyszínét az Európa Pont biztosította.

- Két korcsoportban versenyeznek a pályázók, külön versenyeznek a 10-14 évesek és a 15-19 évesek munkái. Korcsoportonként az alábbi nyereményeket hirdetjük meg:

- Egy amszterdami hétvége 2 fő részére az első helyezettnek a Holland Nagykövetség és a KLM jóvoltából. A díjjal jár: Budapest-Amszterdam-Budapest repülőjegy 2 személy részére a KLM-től; 2 éjszaka szállás 2 személy részére a nyertes által választott szálláshelyen legfeljebb 800 euró értékben + 400 euró költőpénz a Holland Nagykövetség jóvoltából. A szállás fizetése átutalással történik, a költőpénzt készpénzben kapja meg a nyertes. Mivel a repülőjegyeket az utazás előtt 35 nappal le kell foglalni, a nyertesnek a szükséges adatokat (utazás időpontja, név, mobiltelefonszám, életkor, e-mailcím) 40 nappal az utazás előtt szervező rendelkezésére kell bocsájtania. Az utazásnak 2011 december 31. előtt meg kell történnie.

- Egy 100 000 Ft értékű kerékpár-vásárlási utalvány a második helyezettnek az ING Biztosító jóvoltából. Az utalványt az InterSport budaörsi áruházában lehet beváltani. Az utalványt kizárólag kerékpár vásárlására lehet csak felhasználni.

- Egy 50 000 Ft-os sportutalvány a harmadik helyezettnek az InterSport jóvoltából. Az utalványt az InterSport budaörsi áruházában lehet beváltani.

- A nyerteseket szeptember 12-én e-mailben értesítjük. A nyeremények átvételére személyesen van lehetőség szeptember 19-én délután 4 órától az Európa Pontban. Amennyiben a nyertes pályázó nem tud az eseményen megjelenni, előzetes egyeztetést követően a nyereményt postázzuk. Ha szeptember 14-ig nem tudjuk felvenni a kapcsolatot egy nyertessel, a díjat másnak ítéljük oda. Ilyen esetekben a szervező előbb minden tőle telhetőt megtesz a nyertes megtalálására, a honlapon és a facebookos oldalon is keressük majd a nyeremény gazdáját.
A nyeremények nem válthatók készpénzre.

- A pályamunkák közül egy független öt tagú zsűri választja ki a legjobbakat, melyekből az Európa Pontban nyitunk kiállítást szeptember 19-én. A díjakat nyert pályaművek mellett további - a zsűri által kiválasztott - művek is láthatóak lesznek a kiállításon. A kiállított pályaművek alkotóit szintén e-mailben értesítjük szeptember 12-én.

- A pályamunkák beküldésére 2011. szeptember 1. éjfélig van lehetőség, a határidő lejártával megszűnik az űrlapon a beküldési lehetőség. Eredményhirdetés szeptember 12-én várható, a nyereményátadás és a pályaművekből összeállított kiállítás megnyitója szeptember 19-én 16:00 órakor lesz.

- A pályázók a pályaműveket beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy a Magyar Kerékpárosklub azokat szabadon felhasználhatja a pályázat promóciója során valamint a pályázatot záró kiállításon.

- A pályázók adatait a szervezők bizalmasan kezelik, azokat harmadik személynek nem adják tovább. Kivétel ez alól a nyereményekhez szükséges adatok továbbítása (pl repülőjegy foglalásához mobilszám, életkor stb.)

- Részletes feltételek: http://kerekparosklub.hu/kepzeldel

További információ:

Myat Kornél
kommunikációs tanácsadó
Magyar Kerékpárosklub
+36 20/245-87-71
kommunikacio@kerekparosklub.hu




.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése