Műremekek sörösdobozokból




Iparművészek segítségével használt sörös dobozokból készíthetnek relikviákat a fesztiválozók a Hegyalján és a SZIN-en. Idén is új, speciális külsővel mutatkozik be a Borsodi doboz a Borsodi Zenei Fesztiválokon.



A Borsodi Zenei Fesztiválok (BZF) a nyári szezon egyik legmeghatározóbb zenei sorozata. A Hegyalja Tokajban várja a fesztiválrajongókat július 13-17. között, a Campus a debreceni Nagyerdőben július 20-24. között, a nyarat pedig a SZIN-en búcsúztatják augusztus 24-től, melynek Szeged ad otthont.

A BZF fesztiválok közül a Hegyalján és a SZIN-en idén újdonsággal várják a bulizni vágyókat a már jól ismert Borsodi Malátabárban, ahol kreatív alkotópontot alakítanak ki. Ennek keretében a felfrissülésre és aktív kikapcsolódásra vágyó fiataloknak lehetőségük nyílik kreatív kézműves tárgyak elkészítésére a már kiürült sörösdobozokból. Ebben segítségükre lesz két iparművész, akiknek a felügyelete alatt medálokat, gyűrűket, fejdíszeket, kulcstartókat vagy akár lampionokat is készíthetnek. A közös alkotómunka végén pedig akár fel is díszíthetik a nagyobb dekorációs darabokkal a Borsodi Malátabárt. A kreatív alkotópont a fesztiválok ideje alatt a délutáni órákban, 14-18 között várja a látogatókat.
A Borsodi először 2010-ben mutatta be a kifejezetten a Borsodi Zenei Fesztiválokra tervezett egyedi csomagolását. A nagy sikerre való tekintettel idén újra megjelent a „Special Edition” dobozos Borsodi, természetesen erre a nyárra tervezett grafikával. Az új design hozzájárul a BZF különleges hangulatához, és persze a fesztiválos relikviák gyűjtői is élhetnek szenvedélyüknek.
Mindemellett a Hegyalja és SZIN fesztiválozói ismét re:pohárban élvezhetik a sör ízét, mely a környezettudatosság egyik szimbólumá vált az évek alatt.


.
.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése