Veszprém megye fotópályázat 2011

A Veszprém Megyei Önkormányzat fotópályázatot hirdet a megyében található vonzerők megörökítése, megyénk sokszínűségének bemutatása érdekében.

A pályázható kategóriák:
- épített örökségek
- természeti értékek

 
Leadási határidő: 2011. augusztus 30.
 


A pályázat nyilvános, azon amatőr és profi fényképész is részt vehet. Egy alkotó kategóriánként maximum. 10db. JPG formátumú fényképpel pályázhat. (A képek mérete: hosszabbik oldal minimum 2000pixel, maximum 4000 pixel.) A fényképeket a foto.palyazat@vpmegye.hu e-mailcímre kell beküldeni az alkotó nevének, a kép címének, és a nevezett kategóriának feltüntetésével.

A kategória első három helyezettje 25, 15, 10.000-ft.-os pénzdíjban részesül, valamint egy 10.000-ft.-os különdíj is átadásra kerül.

A pályázat benyújtásának határideje: 2011. augusztus 30.

A pályázati anyag értékeléséről háromtagú zsűri dönt, legkésőbb 2011. szeptember 15-ig. A legszebb alkotásokból a Megyeházán kiállítás nyílik.

A pályázati anyag beküldésével a szerző a pályázati feltételeket elfogadja, és egyben hozzájárul, hogy képeit a Veszprém Megyei Önkormányzat non-profit kiadványaiban, és arculati marketing eszközeinek készítése során a szerző nevének feltüntetésével térítésmentesen felhasználhassa. Minden pályázó egyben tudomásul veszi, hogy a pályázatra beadott képek elkészítésével, és (vagy) nyilvános bemutatásával, kiállításával, kiadványban való megjelentetésével okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a beküldő pályázót (szerzőt) terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is. Ha a pályaművet a zsűri felhasználásra bekéri, akkor a kép eredeti méretű változatát a szerző köteles átadni. A pályázat feltételeit illetően a zsűri a változtatás jogát fenntartja.

További információk:
Zsebe Péter
kommunikációs és turisztikai referens

Elnöki Kabinet
Veszprém Megyei Önkormányzat
Tel: 88/545-030, fax: 88/545-035
mobil: 20/586-7377
e-mail: zsebe.peter@vpmegye.hu

forrás: http://veszpremmegye.hu/


.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése