Virágbajnok fotópályázat

a Vitaflóra és a Csodakert magazin közös fotópályázata

A Vitaflóra Kft és a Csodakert magazin fotópályázatot hirdet amatőr és profi fotósok részére. A pályázatra lakásban vagy díszkertben nevelt színpompás növényekről készített fényképpel lehet nevezni.

A zsűrit a Vitaflóra Kft és a Csodakert magazin kéri fel, az értékelési szempontjai: témaválasztás: virágzó, különleges díszértékű növények, növényösszeállítások eredeti látásmód, érzelmi töltet egyedi, szokatlan kompozíció, képalkotás, felvétel minősége (élesség, fény, képméret, stb.) Minden jelentkező maximum három képet küldhet.

Pályázati határidő: 2012. szeptember 30.

Nevezni mind digitálisan, mind analóg technikával készített képpel lehet, az analóg technikával készített képet szkennelve fogadjuk. A pályázatra csak olyan saját képet lehet beküldeni, amely nyilvános fotópályázaton még nem szerepelt, megfelel a pályázat tartalmi, formai és mennyiségi követelményeinek. A fényképen nem lehet szerzői jog-jelzés, vagy vízjel. A fényképek lehetőség szerint ne tartalmazzanak keretet, dátumot, feliratot.

A képek lehetnek álló vagy fekvő formátumúak, maximum 1500x2000 pixel, minimum 600x800 pixel oldalméretű kép jpeg fájlként. Csak eredeti, digitálisan nem módosított képeket fogadunk el (vágás, fényerő-, kontrasztállítás elfogadott, de pl. több kép összedolgozása, egyes képrészletek kiretusálása nem).



A pályázatra a képet/képeket a Vitaflóra Kft e-mailben fogadja, a: foto@vitaflora.hu címen. Tárgyként a Vitaflóra fotópályázat kifejezést kell feltüntetni. A kép neve a pályázó neve vagy jeligéje és a kép sorszáma legyen, pl. KisJózsef2.jpg.

Az e-mailben adják meg nevüket (jeligéjüket), telefonszámukat, postai címüket és a kép/képek címét (pl.: Kis József, 22/111-111, 4444 Mintafalva, Pályázat u. 55. 1.kép: vöröslő muskátli, 2.kép: rózsaszín csoda).



Minden pályázó legszebb, a pályázati feltételeknek megfelelő fényképe névvel vagy jeligével megjelenik a Vitaflóra Kft honlapján. Amennyiben a pályázó jelentkezésében nem tiltja meg, neve/jeligéje megjelenik a fényképe adatai között. A fényképpályázat során az adatszolgáltatás önkéntes. A pályázó hozzájárul, hogy a Vitaflóra Kft. a megadott email-címen tájékoztatást küldjön a pályázat eseményeiről, a Vitaflóra termékekről.


Beküldési határidő: 2012. szeptember 30. A határidő után beküldött képek a pályázaton nem vesznek részt.
Eredményhirdetés: a Csodakert magazin 2012/12 számában.
Nyeremények: 10 db Vitaflóra termékminta-csomag.





A nyereményeket a Vitaflóra Kft a Csodakert Magazin 2012/12. számának megjelenése után postai úton juttatja el a nyerteseknek. A nyereményeket csak magyarországi vagy romániai címre juttatjuk el. Más országbeli címre csak abban az esetben küldjük el a nyereményt, ha a nyertes a postai költségeket átvállalja.

A képek beküldésével a pályázó hozzájárul, hogy a fénykép a Csodakert magazinban, a Csodakert magazin honlapján, a Vitaflóra Kft honlapján és egyéb kiadványaiban térítés nélkül megjelenjen. A pályázók lemondanak a beküldött képekkel kapcsolatos anyagi igényükről.

A fénykép beküldésével a pályázó hozzájárul, hogy a Vitaflóra Kft. a pályázó által készített kép teljes körű felhasználási jogait megszerezze. A fénykép, mint szellemi alkotás a felhasználást követően is a pályázó tulajdonában marad, de a Vitaflóra Kft a vonatkozó jogszabályok szerinti teljes körű, korlátlan, valamennyi felhasználási jogra kiterjedő felhasználási jogát megszerzi. Ezek alapján a Vitaflóra Kft. a beküldött fényképpel szabadon rendelkezhet, azt bármikor, időbeni korlát nélkül, kül- és belföldön, bármilyen címkén, kiadványban - beleértve az utánnyomást is -, bármilyen formában felhasználhatja.

A pályázó hozzájárul, hogy a Vitaflóra Kft. termékein, címkéken, promóciós eszközökön, honlapokon neve szerzőként nem kerül feltüntetésre, lemond minden ahhoz való jogáról, hogy a fényképek fent részletezett felhasználását felügyelje vagy jóváhagyja.

A kép beküldésével a beküldő büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy a pályázatra beküldött kép a saját munkája és tulajdona, minden tekintetben jogtiszta, a kép senki felhasználási-, kiadói-, személyiségi és szerzői jogát nem sérti. A pályázó nyilatkozik, hogy ezen jogok megsértése miatti mindennemű felelősség a fénykép beküldőjét terheli, beleértve a jogsértés következtében fellépő kártérítési, büntetési felelősséget is. A fotópályázatot meghirdető nem felelős semmilyen a pályázattal kapcsolatban a pályázónál felmerült költségért.

A pályázó a pályázatban való részvételével tudomásul veszi és elfogadja a jelen fotópályázatban foglalt valamennyi feltételt. A pályázaton a Csodakert magazin és a Vitaflóra Kft munkatársai és azok közvetlen hozzátartozói nem vehetnek részt.

A Vitaflóra Kft fenntartja a jogot, hogy a feltételeknek, szabályainknak nem megfelelő képeket a pályázatról kizárja. Továbbá a vitaflóra Kft. fenntartja a jogot, hogy a fotópályázatot bármikor felfüggesztheti vagy lezárhatja. A jogi út kizárva.

Bővebben: http://www.vitaflora.hu/index.php?CN=1&CIE=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése