Pályázat a XI. Színjátszó Fesztiválon való részvételre

"Utolsó pillanatig erősebbnek lenni, mint a helyzet, amelyet külső erők teremtenek meg körülöttünk. Lélekben nem adni fel semmit, nem engedni; ez a titok."
Márai Sándor

A Nagy Gáspár Kulturális Központ 2012. október 18-21. között rendezi meg a  XI. Színjátszó Fesztivált.

Jelentkezni lehet:

Gyermek (14 éves korig)
Ifjúsági (15-25 éves kor között)
Felnőtt (25 éves kor fölött vagy vegyes csoportok)
A csoportok téma, idő és műfaji megkötöttség nélkül, szabadon nevezhetnek bármilyen színdarabbal. A szervezők fenntartják a jogot, hogy a csoportokkal egyeztetve válasszák ki a színdarabokat a fesztiválra. A csoportok szabadon kérhetik előadásuk minősítését.

Pályázati határidő:
2012. szeptember 10.

A zsűri tagjai:
- Regős János - a Magyar Szín-játékos Szövetség elnöke, - Pataky András - rendező, a soproni Petőfi Színház igazgatója, - Tóth Zsuzsanna - a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus színházi referense, - Kiss László - az Első Magyar Versszínház művészeti főszerkesztője, - Pápai László - rendező-tanár, - Katona Imre - a soproni Petőfi Színház rendezője, vezető dramaturgja - Szűcs Katalin Ágnes- a Criticai Lapok főszerkesztője

Nevezési feltétel:
pontosan kitöltött, határidőre leadott jelentkezési lap, plakát, szereposztás.
Nevezési és befizetési határidő
: 2012. szeptember 10.
A befizetések tartalmazzák a szállás és az étkezés költségeit.

Ennek nagyságrendjét a jelentkezések függvényében tudjuk kalkulálni.
Továbbá várjuk Hegyháti (Vas megyei) települések jelentkezését, akik szívesen fogadnak be előadásokat. Kérjük, jelöljék meg mit tudnak fogadni (műfaj, időtartam), milyen feltételekkel (technikai feltételek, vendéglátás, pontos dátum)


További információk kérhetők: 00-36-94/573-070,

e-mail: info@ngkk.hu vagy agota.rajner@ngkk.hu

Nevezési lap és befogadó nyilatkozat hamarosan letölthető a http://www.ngkk.hu weboldalon.

Továbbá kérünk a csoportokról egy 10-15 soros leírást magukról, díjaikról, arról, amit fontosnak tartanak és egy idézetet a színházról!

Támogatók: Vasvár Város Önkormányzata, Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus, Magyar Szín-Játékos Szövetség, Megyei Művelődési és Ifjúsági Központ, Nemzeti Kulturális Alap és Vasvár és a Hegyháti Kistérség apraja-nagyja


forrás: pafi.hu 

sz12 jelentkezési lap.doc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése