Neked mi a retro?

Mi jut eszedbe ha meghallod azt a szót, hogy retro? Küldj nekünk olyan rajzot, grafikát, amely a régi időket eleveníti meg, legyen az egy lakótelepi kazettás magnó vagy gyerekkorod kedvenc videojátéka. Amennyiben úgy gondolod ütősen nézne ki egy pólón, és ha a Facebook oldalunkon induló versenybe is bekerül, a végén akár saját tervezésű pólódban feszíthetsz. A november 17-ig leadott művek másnap felkerülnek Facebook oldalunkra, majd az általunk megfelelőnek tartott munkákra december 2-ig szavazást írunk ki, ahol bárki leadhatja a voksát!

Pályázati határidő: 2012. november 17.

Küldhetsz több képet is, de a végső szavazásra csak egyet fogunk kiválasztani. Az elkészült grafikai munkákat lehetőleg egy tömörített zip fájlban juttasd el hozzánk. A fájlformátumokra nincs konkrét megkötés, bármely általános használatban lévő formátumban elfogadjuk a nevezéseket (jpg, png, pdf, psd, stb.), a lényeg a stílus és a minőség!

A beadási határidő: 2012. november 17. 24:00. A beküldési határidő túllépése a pályázaton való részvételre nézve kizáró ok. De! további portfóliókat a pályázattól függetlenül folyamatosan várunk...

HOGYAN DÖNTÜNK A PÁLYÁZÓK KÖZÖTT A SZAVAZÁSON INDULÁSRÓL?

A pályázat elbírálásakor az alábbi szempontokat vesszük figyelembe:
a design feleljen meg a retro szellemének
a minták kivitelezhetők legyenek pólóra nyomással (lehetőleg a minta mérete ne lépje túl a 25cmx30cm-t)
általános design elvek használata (színkezelés, tipográfia, térközök, stb), rendezettség

Nyeremény

A pályázat fődíja 30.000 Ft és a nyertes pályamunka forgalomba kerül pólóinkon! Különdíjjal jutalmazzuk az általunk legjobbnak ítélt mintát 15.000 Ft értékű Boomz ajándékutalvánnyal.

A pályázat határideje
A beadási határidő: 2012. november 17. 24:00.
A szavazás ideje 2012. november 18 – 2012. december 2.

Kapcsolat

A nevezéseket az info@boomz.hu címre várjuk. Az email tárgy mezőjében tüntessétek fel, hogy "Retro pályázat"!

Boomz - Retro is your future!

bővebben: http://boomz.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése