Az én kis falum! Az én városom!

Cím: Az én kis falum! Az én városom!
Kiíró: Harmónium Független Kommunikációs Egyesület

Határidő: folyamatos, bírálat: szakaszos: legközelebbi beadási szakasz: 2013. április 21.
Tárgymutató: Alkotói pályázat határon túl szórványban élőknek.
Pályázhat: Minden határon túli ifjú és felnőtt, aki alkotásán keresztül szeretné megmutatni faluját, városát (amely a szórvány területeken helyezkedik el).
„Az én kis falum! Az én városom!” című alkotói pályázat


A budapesti Harmónium Független Kommunikációs Egyesület pályázatot hirdet határon túli diákok számára, célunk, hogy minél több magyarlakta települést megismerhessünk az ott élők nézőpontjából. Pályázhat mindenki, de a fődíjra csak a 18 év fölöttiek jogosultak. A pályázat, a "Hírnök" program előzményének is tekinthető - amelynek lényege, hogy a szórvány területeken élők hírt adjanak településük eseményeiről egy közös felületen -, hiszen a legkiemelkedőbb alkotók közül kerülnek majd ki a 2013. május elejére tervezett budapesti tábor résztvevői.
A bemutatásra szolgáló technika szabadon választható, a terjedelem prózánál max. 2 oldal, egyéb alkotásnál max. 5 darab, film esetében maximum 20 perc.

A művek beadási határideje: 2013. április 21.

A műveket elektronikusan várjuk! E-mail: harmoniumegyesulet@t-online.hu
Postacím (ha nem megoldható az elektronikus küldés): Harmónium Egyesület, 1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 1/b, 2/14, Magyarország

Zsűri: Rajz-és magyartanárok értékelik majd a beérkezett munkákat.
Fődíj: Az első 5 helyezett 18 év feletti pályázó a fődíjra jogosult, a legjobb ifjúsági rajzot/képet/szöveget könyvjutalommal díjazzuk. A legaktívabbak pedig, állandó szerzők lehetnek honlapunkon.

Kérjük, hogy a pályázatokkal együtt írják meg a pályázó korát, valamint hogy tudják-e vállalni az esetleges kiutazást a táborba, mert a zsűrizésnél ezt is figyelembe kell venni!

Érdeklődni lehet az Egyesületnél: info@harmonium.hu, tel.: +36/1/210 30 90

A csatolt illusztrációt pályázatunk első fordulójára Tatár Ágnes-Tekla küldte.

forrás: www.hatartalan.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése