BONGO MESEÍRÓ PÁLYÁZAT

Az Aquaworld Budapest meseíró pályázatot hírdet "Bongo kalandjai az Aquaworldben" címmel.


BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2013. május 10.





TÉMA:

Bongo, a kis kíváncsi gorilla, egy napsütéses tavaszi napon elhatározta, körbenéz a nagyvilágban. Amint ment mendegélt egy csapat gyerekkel találkozott, akik éppen az Aquaworldbe igyekeztek. Gondolt egyet és csatlakozott hozzájuk.

Hogyan telt a kis gorilla kiruccanása a Vízibirodalomba? Ezt rátok bízzuk.
Fejezd be a történetet, saját elképzeléseid szerint!

Mesepályázatunkra olyan írásokat várunk, amelyek Bongo, a kölyökgorilla képzeletbeli kalandját, egy egész napját mutatják be az Aquaworld Vízibirodalomban.

Ismerkedj meg Bongoval!
Tíz év után, 2010 januárjában született gorilla a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Bongo szépen cseperedik, és ma már rendre elkápráztatja az Állatkert dolgozóit és látogatóit is. Ez nem csoda, mivel épp most érte el a legizgalmasabb kort, azt, amikor aktívan és meglehetősen bohókásan fedezi fel az őt körülvevő környezetet. Nagyon szeret ugrálni a fákon, hintázni, fürdeni, csúszdázni és a játszóházban játszani.

A PÁLYAMUNKÁK TARTALMI ÉS FORMAI KÖVETELMÉNYEI:

Pályázhat minden 6-14 év közötti gyermek.
Írd meg a mesét és kedved szerint illusztráld maximum 8 db A/5-ös oldalon keresztül a fent leírt témában. A mese egy-egy oldala tartalmazhat szöveg buborékokat, rajzokat és annyi szöveges karaktert, amennyi az oldalra elfér. A minimális szavak száma a mesében: 400 szó. A meséhez szükséges borító oldalt is készíteni. A borítónak tartalmaznia kell a mese címét és a meseíró nevét.

LEADÁSI FELTÉTELEK:


A maximum 8 db A/5-ös oldalt és a borítót kézzel kérjük megírni és elküldeni összetűzve vagy összeragasztva. Minden pályázónak kötelező kitölteni és a mesével együtt leadni a pályázati adatlapot.

A PÁLYAMŰVEK LEADÁSA:


Személyesen az Aquaworld Vízibirodalom (1044 Budapest, Íves út 16.) információs pultjában vagy postai úton (Aquaworld Budapest, 1044 Budapest, Íves út 16 – marketing osztály)

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ:

2013. május 10. (a postai bélyegző legutolsó dátuma 2013. 05.10 lehet). A határidő lejártával a pályaműveket sajnos már nem áll módunkban elfogadni. Értékelés: A beküldött pályaműveket 3 tagú zsűri értékeli.

Eredményhirdetés: 2013. május 25.
A nyertes pályázat írókat e-mailben értesítjük.
Kérdéseivel forduljon kollégánkhoz:
Madák Noémi
madakn@aqua-world.hu
+ 36 1 2313 620

A PÁLYÁZAT DÍJAZÁSA:


I. helyezés: Családi nyaralás a Ramada Resort Aquaworld Budapestbe
(2 felnőtt és 2 gyerek részére, 2 éjszakára, félpanziós ellátással)
II. helyezés: Hívd meg az osztályodat 1 napos kirándulásra az Aquaworld Vízibirodalomba!
III. helyezés: 1 napos családi szórakozás az Aquaworld Vízibirodalomban
(2 felnőtt és 2 gyerek részére)

pályázati adatlap tetöltése


Gorillakölyök az Aquaworld Budapest Élményfürdőben

Csatlakozva a Fővárosi Állat- és Növénykert évek óta népszerű támogatási rendszeréhez, az Aquaworld Budapest örökbe fogadta Bongot, a 2010-ben született kölyök gorillát. Hogy mit csinálhat egy kis gorilla Budapest legnagyobb Vízibirodalmában? Arra azok a vállalkozó kedvű gyerekek adnak majd választ, akik részt vesznek a fürdő által kiírt Bongo meseíró pályázaton.
A gyerekek a mese megírásához szükséges ismereteket megszerezhetik az Aquaworld Vízibirodalomban, ahol az állandó Bongo kiállításon és a Bongo Kids Club szárazföldi játszóházon túl, a kabalafigurával közös fotót is készíthetnek. A nyertes meseírók meglephetik szüleiket egy családi nyaralással, vagy az egész osztályt egy nyári kalanddal az Aquaworld Élményfürdőben.

További információ: www.aqua-world.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése