Köszöntsd édesanyádat/nagymamádat saját verseddel!


Minden évben van egy kedves nap, amiről sosem feledkezünk meg. Ekkor köszöntjük Édesanyánkat. A gyermekek és a felnőttek szívében az édesanya különleges helyet foglal el. Ő az, aki számára mindig mi, a gyerekei vagyunk a legfontosabbak, ő az, akivel örömünket, bánatunkat mindig megoszthatjuk, akiben mindig bízhatunk. A pályázat célja, hogy a Pályázati Interaktív Elektronikus Rendszer teret és lehetőséget biztosítson a hála kifejezésére.

Várjuk azokat a verseket vagy rövid köszöntőket maximum 1.000 karakterben, amelyek azért készülnek, hogy szeretetet, örömöt, tiszteletadást fejezzenek ki és meglepetést okozzanak annak, akit a világon a legjobban szeretünk és akinek a legtöbb hálával tartozunk.

A pályázat benyújtás határideje:2013. április 25. 23:59

Feltételek:

1.) Ugyanazon személy több pályázatot is benyújthat, azonban 1 pályázat csak 1 db, saját maga által készített művet tartalmazhat, melyet tulajdonosa később más fórumokon is szabadon megjeleníthet.

2.) A pályázó kijelenti, hogy az alkotás még semmilyen fórumon nem jelent meg.

3.) Pályázó kijelenti, hogy a szerzői jogokra vonatkozó szabályokat betartja.

4.) Az alkotás tiszteletben tartja mások érzéseit, nem tartalmaz szeméremsértő, durván illemtelen, trágár vagy uszító kifejezéseket.

5.) A pályázatot elektronikus úton nyújtották be a Pályázati Interaktív Elektronikus Rendszer használatával.

6.) Az adatlap minden kötelezően kitöltendő része ki van töltve.

7.) Pályázó hozzájárulását adja ahhoz, hogy benyújtott pályaművét kiíró a szerzői jogok tiszteletben tartása mellett ellenszolgáltatás nélkül felhasználja, publikálja.

Díjazás:

A pontozási szempont alapján legjobb 30 pályaművet digitális formájú OKLEVÉLLEL díjazzuk valamint biztosítjuk, hogy megjelenhessen a www.pier.hu honlapon keresztül a nagy nyilvánosság előtt. Azok számára, akik igénylik, névre szóló üdvözlőlappal megajándékozzuk azt az édesanyát/nagymamát, akit a pályázó megjelöl.

Pályázatot kiíró szervezet:

Pályázati Interaktív Elektronikus Rendszer

E-mail cím: palyazat@pier.hu

Benyújtás határideje:

2013. március 24. 00:00 - 2013. április 25. 23:59

Teljes felhívási dokumentáció és benyújtás helye:

Elektronikus úton - a PIER rendszerén keresztül a www.pier.hu honlapon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése