Ösztöndíj a Budapest Adschoolban - Határidő október 6!

Tandíjmentes reklámszövegíró és art direktor képzésen vehetnek részt a legjobbak

A tavalyi év sikerére való tekintettel a Budapest Adschool 2012-ben is meghirdeti tehetségkutató programját, melynek keretében a legtehetségesebb hallgató tandíjmentesen végezheti el a választott art director vagy szövegíró képzést.

Mindez lehetőséget kínál mindazoknak, akik már meglévő, szakmai végzettségüket szeretnék a gyakorlatban is elmélyíteni, esetleg már a szakmában dolgoznak, ám szeretnének továbbfejlődni. A Budapest Adschool ugyanis nem az iskolarendszer-szerű képzésre fókuszál, hanem a reklámpiac szerves részeként az éles ügynökségi munkára készíti fel hallgatóit.

PÁLYÁZATI HATÁRIDŐ: 2012 OKTÓBER 06.!

A képzés sikerességét bizonyítja, hogy az iskola diákjai nem csak diákreklám versenyeken, de a profi kreatív reklámszakembereknek meghirdetett Arany Pengén is kiemelkedő eredményeket érnek el.


Az iskola a versenyt két kategóriában hirdeti meg. Szöveges pályamunkákat elsősorban a a Reklámszövegíró, Kreatív Marketing, Kreatív Írás, Stratégiai Tervező képzések iránt érdeklődőktől, míg Vizuális pályamunkákat  a leendő  Art Director, Grafikus, Digitális és Webdesigner szakosoktól várnak. A kategóriák 1-1 nyertese, tehát összesen 2 sikeres pályázó ingyenesen végezheti el az általa választott képzést.

A pályázatok elbírálásánál az eredetiség és kreativitás mellett nagy hangsúly kerül a kivitelezés minőségének és a vizuális megvalósítás színvonalának értékelésére is, így a pályázat komoly kihívást jelent a reklámszakmai fejlődés iránt elkötelezett, kreatív tehetségek számára.

A nyertes pályázót egy kreatív reklámszakemberekből és kommunikációs vezetőkből álló szakértő zsűri választja ki, melynek tagjai:
Asztalos Zsolt - Head of Art ACG Reklámügynökség, 2012-ben az év ügynöksége
Buvár Ágnes - Stratégiai tervező, Laboratory Ideas
Breuer Zsófia - PR és marketing manager, National Geographic
Péntek Mária - PR és marketing manager, National Geographic
Füleki Bettina - Hammer Reklámügynökég kreatívigazgató, Budapest Adschool iskolavezető
Gergely Zoltán - Budapest Adschool szakmai vezető, reklám- és játékfilm rendező
Kapala Györgyi - Budapest Adschool art director szak vezetője art director és grafikusművész
Nagy László - MOME adjunktus, grafikusművész, art director

A pályamunkákat az info@adschool.hu email címre várják 2012. október 6-áig!
A pályázat részletei a http://www.adschool.hu/az-iskola/tehetsegkutatas és a címen olvashatók.

Kapcsolódó linkek:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése