A Budapest Bank Nyrt. pályázatot ír ki egyedi mintájú bögre-kollekció tervezésére.

Dalbir, a Budapest Bank kérdezője olyan országból származik, ahol a tea, akárcsak nálunk, igen népszerű ital- igaz, másként fogyasztják.
Mi egy letisztult formájú bögrét választottunk arra, hogy "vásznatok" legyen és kreativitásotokat szabadjára engedve ötleteitek és elképzeléseitek révén szimbólummá változtassátok ezt az egyszerű tárgyat.

Arra kérünk titeket, hogy készítsetek terveket Dalbir bögréinek díszítésére. A bögre mintájának ihletője a kulturális sokszínűség, illetve az a gondolat legyen, hogy két kultúra átadhatja egymásnak értékeit. Vagyis azt fejezze ki, hogy... 

"A KÜLÖNBSÉG ÖSSZEKÖT."

 
A pályázatot 2011. június 20-án, hétfőn 24:00 órakor zárjuk!


A pályázat hátterében álló program leírása

A Budapest Bank hosszútávú programot indít meglévő és leendő ügyfelei körében, amelynek célja, hogy aktívabb, tudatosabb bankolásra ösztönözzön. Azokat az ügyfeleket, akik a program meghatározott időszakaiban igénybe veszik a bank által kijelölt termékeket vagy szolgáltatásokat, és teljesítik a kiírt feltételeket- a bank minden időszakban megjutalmazza a hat darabos, egyedi tervezésű bögre-kollekció egy-egy darabjával.
A program teljes időtartama alatt összesen hat különböző terméket vagy szolgáltatást jelöl meg a bank, így az összes feltétel teljesítésével az ügyfelek megszerezhetik a teljes bögre-kollekciót.

A pályázat tárgya

A pályázók feladata egy hatdarabos bögre kollekció mintájának megtervezése. A kollekció tetszés szerint állhat különböző, de egymással harmonizáló darabokból, vagy hat egyforma bögréből.
A bögre paraméterei a Formai követelmények címszó alatt találhatóak. A felület grafikai tervezésénél feltétel, hogy az emblémázás technikailag megvalósítható legyen.

A pályázat részletei

Pályázók köre:
Minden 35 év alatti fiatal pályázatát várjuk, iskolai végzettségtől függetlenül. Egy pályázó benyújthat több anyagot is.A benyújtott pályázatokat a Budapest Banknak joga van közölni a facebook.com/dalbirkerdez oldalon.

A 3 legjobb munka díjazása:
Nyertesenként nettó 150 000 Ft alkotói jutalom továbbá a díjazott pályázók saját, legyártott bögre kollekciója, melynek értéke max. 3500 Ft.

A jutalom és a kollekció bruttó értéke 192 646 Ft, mely juttatás éves összes összevont jövedelmei közé tartozó, úgynevezett egyéb jövedelem, melyből illetve amely után a szükséges adóka a Budapest Bank levonta és megfizette. A kifizetésre vonatkozó adóigazolást, mely alapján a 2011 évre vonatkozó személyi jövedelemadó bevallásába szerepeltetnie kell a díjat, postán lakcímére megküldjük. A pályázat beadásával a pályázó hozzájárul, hogy amennyiben díjzásban részesül, az adózáshoz szükséges személyes adatait a bank rendelkezésére bocsájtja.

A pályázat határideje

A pályázatot 2011. június 20-án, hétfőn 24:00 órakor zárjuk!
Csak a határidőn belül érkezett, és a felsorolt formai követelményeknek megfelelő pályamunkákat bíráljuk el!

Pályázat benyújtásának módja

Elektronikus formában:
  • vektoros grafika leadásával (.pdf, .cdr, .ai .eps formátumok)
  • látványterv (.jpg, .pdf formátumok)
  • betűk, feliratok legyenek görbévé alakítva
  • maximum 1,5 MB, min. 300 dpi felbontás
  • kitöltött pályázati űrlap
  • szerzői jognyilatkozat
  • az e-mail tárgya: "A KÜLÖNBSÉG ÖSSZEKÖT"+a pályázó neve

e-mail-cím: palyazom@ge.com

A pályázatokat postai úton nem tudjuk befogadni amennyiben probléma merül fel a pályázat továbbításakor, forduljon hozzánk a palyazom@ge.com címen.
A szerzői jognyilatkozatot és kitöltött pályázati űrlapot aláírva kérjük benyújtani személyesen vagy postai úton a 1138 Budapest, Váci út 193. címre. A kitöltött pályázati űrlapot kérjük az e-mailen leadott pályázat mellé is becsatolni.

Formai követelmények

A bögre paraméterei:

Az emblémázáshoz és a látványterv elkészítéséhez vektoros grafikát kérünk, teljes görbévé alakítva.

A benyújtott pályázatok értékelése

A benyújtott pályázatokat előszűrjük a technikai feltételeknek való megfelelés alapján, és a megfelelő pályaműveket közzétesszük a facebook.com/ dalbirkerdez, vagy a facebook.com/budapestbank oldalon, a pályázó nevével ellátva.
A három díjazottból egyet a közönség szavazatai alapján választunk ki, a másik két díjazott kiválasztása szakmai zsűri döntése alapján történik:
Szakmai zsűri választja ki az általa legjobbnak ítélt 2 pályaművet, a harmadik nyertes pályázat pedig az lesz, amely a legtöbb szavazatot kapja a közönségszavazáson.

Szakmai zsűri:
Gyarmati János - Budapest Bank Árazási és CRM vezetője
Lupták Krisztina - Budapest Bank Lakossági Folyószámlatermékek termékfejlesztési vezetője
Varga Szilvia- Brand manager
Szénássy Alex - a Laboratory Ideas kreatív ügynökség ügyvezetője
Tóth Csaba- a Budapest Bank grafikusa

A fentiekben megjelölt zsűri legkésőbb 2011. június 30-án, csütörtökön kiválasztja a két nyertes pályázatot, ekkor zárul a közönségszavazás is. A pályázókat a bank írásban értesíti 2011. június 30-áig, továbbá a Facebook.com/dalbirkerdez oldalon is közzétesszük a nyertesek nevét.

További információk

A pályázati leírás és a kapcsolódó grafikai elemek (pl.Budapest Bank logó és színskála, betűtípus) megtalálhatóak a www.budapestbank.hu weboldalon (Lakosság menü, Számlavezetés menüpont, Kapcsolódó oldalak ablak). A pályázattal kapcsolatos további kérdések esetén érdeklődni lehet a palyazom@ge.com e-mail címen.

Kizárási feltételek

A Budapest Bank fenntartja a jogot, hogy amennyiben az előszűrés folyamán a pályamű közösség elleni izgatás elemeit tartalmazza (pl. uszítás, izgatás, etnikai-faji-vallási csoportok elleni gyűlöletkeltés, előítéletesség, szeméremsértés, közizlés megsértése), úgy a pályaművet a versenyből kizárhatja, a közzétételét megtagadja. Aláírt szerzői jogi nyilatkozat hiányában a pályázatot nem áll módunkban elbírálni.
Budapest, 2011. 05.06
Budapest Bank Nyrt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése