Viharos fotópályázat

Fotózzon, pályázzon, nyerjen viharos fotóival!

A royalmagazin.hu hírportál a fent említett témakörben vár fotókat.


Időtartam: 2011. 06. 15.- 2011. 08. 13.  


Időjárásunk egyre hektikusabb, ezért egyre többet fotózunk viharokat, nagy esőket, jégveréseket, tornádókat. Izgalmas, érdekes, sokszor megismételhetetlen fotók ezek az elkapott pillanatok. Ezeket szeretnénk egy csokorba gyűjteni, és hírportálunkon megjelentetni.

Nyeremények: Az első három helyezett egy-egy Samsung E1080i telefont kap ajándékba.
A nyereményeket postán juttatjuk el.
A nyeremények pénzre nem válthatóak!

Pályázati feltételek:

  • 1. A pályázónak érvényes regisztrációval kell rendelkeznie a royalmagazin.hu hírportálon.
  • 2. Minden pályázó legfeljebb 2db fényképpel nevezhet. A feltöltendő képek JPG kiterjesztésű, keret nélküli, legalább 800X600 pixel felbontásúak lehetnek.
  • 3. A pályázó kijelenti, hogy rendelkezik a fotókon ábrázolt személyek nyilvános megjelentetéshez való hozzájárulásával. A pályázó tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes egészében vállalja.
  • 4. A pályázók hozzájárulnak, hogy a "Viharos fotópályázatra” beküldött pályaműveket a pályázat kiírói, ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatják saját kiadványokhoz és weboldalukhoz.
  • 5. A royalmagazin.hu alkalmazottai és közvetlen családtagjaik nem vehetnek részt a pályázaton.
  • 6. A pályázónak a szerkesztőség esetleges kérésére az eredeti file-t be kell tudnia mutatnia.
  • 7. A pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a szerkesztőség tudomására kerül bármilyen szabálytalanság elkövetése, elfogadja az azonnali kizárás jogát.
  • 8. Ha egy-egy pályaműre irreális mértékben, ugyanarról az ip címről nagy mennyiségű szavazat érkezik, a szerkesztőség indoklás nélkül kizárhatja az érintett nevezőt a játékból.

Segítség a fotók feltöltéséhez.
Fotó feltöltéséhez, csak regisztrált tagoknak van lehetőségük. Ha még nem regisztrált, akkor először tegye meg! Miután bejelentkeztünk, akkor a fotópályázat menüpontban a képtárnál, a "képtár" felirat alatti "vezérlőpult" gombra kattintva érjük el a saját felhasználói felületünket. Ezután a "kép feltöltése" gombra kattintunk. Ezt követően értelemszerűen kitöltjük a rubrikákat a kép adataival. Majd a "A kép útvonala:" rubrikánál tallózhatjuk be a képet a saját gépünkről. Vigyázzunk azzal, h a kép mérete 1 MB alatti legyen, és a kép neve ne tartalmazzon ékezetes karaktereket, betűket. Ha így sem engedélyezné a feltöltést, akkor nézzük meg, h a kép nevében, nincs-e valamilyen furcsa karakter, pont, vessző, egyéb ilyen karakter. Ha mégsem menne a feltöltés, akkor nézzük, meg, h a kép mérete 1 MB alatt van-e, és nevezze át mondjuk a kép nevét "1" , azaz egy egyes számra, ekkor már biztosan nem lehet gond.

http://royalmagazin.hu



.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése