ATRIUM fotópályázat

atrium-palyazatNe csak nézz! Kattanj rá, és repülj Párizsba! Vegyél részt az Atrium építészeti, belsőépítészeti és design magazin tehetségkutató fotópályázatán! Szereted nem mindennapi perspektívákból, fotós szemmel szemlélni a világot? Gyakran felkeltik az érdeklődésedet a körülötted lévő épületek?
Örökítsd meg élményeidet! Küldd el nekünk egy jól sikerült, maximum öt fotóból álló amatőr fotósorozatodat, és nyerj két személyes párizsi utazást, ahol testközelből veheted szemügyre az európai építészet remekeit!
Téma: a kortárs építészet

Beküldési határidő: 2011. szeptember 5.


A beérkezett pályaművekre az Atrium magazin Facebook-oldalán lehet majd szavazni, a végső döntést pedig szakmai zsűri hozza meg, melynek tagjai: Bujnovszky Tamás építészeti fotográfus, Turányi Bence építész, és Winkler Nóra, mint építészeti témákban jártas közéleti személyiség. A legjobb fotósorozatokat a nagyközönség is megtekintheti egy kiállítás keretein belül.

Beküldési határidő: 2011. szeptember 5.

A képeket e-mail-en és postai úton (papírformátumban) is juttassátok el hozzánk.

További részletekért látogass el a www.facebook.com/atriummagazin oldalra, ahol folyamatosan frissülő információkat találsz a pályázattal kapcsolatban!.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése