OCTOPOLY - DESIGN OKOSAN!

Június 7-ig pályázhatnak tervező szakos egyetemisták a 2011-es Sziget Fesztivál Octopus helyszínének közös építésére.
Pályázni szakmai portfólió, az egyetemtől kapott ajánlólevél és motivációs videó leadásával 2011. június 7-ig lehet


A Medence Csoport szervezésében kilencedik éve működik a Sziget Fesztivál irodalmi, képzőművészeti és komolyzenei programjainak otthont adó Octopus Összművészeti Helyszín. Az OCTOPOLY – Design okosan! pályázat során az Octopus Összművészeti Helyszín több összefüggő elemből álló köztéri installációját, az Octopus Fórumot tervezik meg és építik fel pályázat útján kiválasztott egyetemi hallgatók. Az OCTOPOLY – Design okosan! pályázat célja, hogy hangsúlyozza a design szerepét a felelős, környezettudatos gondolkodásban, fókuszba állítva azokat a koncepciókat és tárgyakat, amelyek a fenntartható fejlődést segítik elő. Ennek érdekében a megvalósult munkák a hallgatók bevonásával kerülnek közterületekre és iskolák közösségi tereibe, melyek a Design Hét Budapest 2011 programjába illesztett eseménysorozaton lesznek ismét bejárhatóak.

Az OCTOPOLY – Design okosan! workshopra egyetemi tervező-szakos (építész, tájépítész, formatervező, textiltervező, látványtervező, grafika, fotógráfia, animáció, média design) hallgatók pályázhatnak, közülük tíz nyertes pályázat a szakmai zsűri mellett a projekt Facebook oldalán (www.facebook.com/octopoly) a közönség bevonásával kerülnek kiválasztásra.
Pályázni szakmai portfólió, az egyetemtől kapott ajánlólevél és motivációs videó leadásával 2011. június 7-ig lehet. Az OCTOPOLY – Design okosan! workshop résztvevői a megszerzett tapasztalatokat az egyetem elvégzése után szakmai portfóliójukat képező munkatapasztalatként hasznosíthatják.

A programok bázisa a MakettLabor, támogatónk az NKA, együttműködő partnereink a Nyugat Magyarországi Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézet, a Budapesti Műszaki Egyetem, a MOME Design Intézet és a Kolozsvári Műszaki Egyetem (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca) hallgatói, a Sziget Fesztivál Octopus Összművészeti Helyszín, a Design Hét Budapest 2011, a Fidelio.hu, Magyar Formatervezési Tanács és a Kultúrgorilla design manager csapat.

Letölthető pályázat /.pdf/

OCTOPOLY logo

Forrás: http://medencecsoport.hu/octopoly.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése