Kittenberger Kálmán Sajtópályázat a vadászatról

Az Országos Magyar Vadászkamara és az Országos Magyar Vadászati Védegylet ismét meghirdeti – az elmúlt évek tapasztalata alapján népszerű – sajtódíj-pályázatát.

Beadási határidő: 2011. június 30.



A korábbi években száznál több szerző több száz pályaművel jelentkezett a felhívásra – csak az elmúlt évben húsz személy 23 pályaművel –, amit 2010-ben két kategóriában három díjjal ismert el a zsűri.
A kitűzött cél továbbra is változatlan – a széles közvéleményben a civil sajtón keresztül kívánjuk a természetvédelmet, a vadászatot vonzó, humánus formában bemutatni. Ez az elvárás nem manipulációt, álságosságot kíván, meggyőződésünk, hogy maga a vadászat közvetlen természetvédő tevékenység, amely hozzájárul az ember életfeltételeinek biztosításához is.

Pályázni a 2010. augusztus 1 – 2011. június 30. között megjelent művekkel, három kategóriában lehet: Írott sajtó, rádiós mű, tv (video) anyag. Pályázni minimum 3 megjelent írással lehet – személyenként maximum 5 pályamű küldhető –, írott anyag 6000 karakter, rádiós műfaj 15 perc, video kategória 20 perc terjedelemben, három példányban (video műfajban elég egy példány).

A pályaművek beküldésének határideje 2011. június 30., cím: Országos Magyar Vadászkamara, 1027. Budapest, Medve utca 34-40.

A díj kategóriánként, megfelelő színvonal esetén – amit független zsűri állapít meg – elismerő oklevél és (bruttó) 300.000.- forint.

OMVK Kulturális Bizottsága

Forrás: SFF tender

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése