Az a’ Capella Szőlőbirtok logó és arculati pályázata

Az a’ Capella Szőlőbirtok nyílt pályázatot hirdet egyéni és professzionális alkotók számára logójának és arculatának megtervezésére. A pályázat célja a családi vállalkozás filozófiájához illeszkedő, korszerű arculat kidolgozása. A nyertes pályamű tulajdonosa a díj elnyerése mellett a pincészet borszortimentjének címketervezési feladataira is kaphat szerződéses megbízást.

Az elektronikusan elküldött pályázatok beérkezési határideje: 2011. május 22. éjfél.




A beküldött pályamunkának tartalmaznia kell:
logót és arculati tervet, mely a következőket tartalmazza:
  • logó, (szín- és formavilág),
  • névjegykártya,
  • levélpapír,
  • 1 oldalas bemutatkozó szórólap minta,
  • webdesign főoldal terv.
A pályázat kiíró bemutatása:
Az a’ Capella Szőlőbirtok (Családi Borműhely) a Balaton északi partján, Ábrahámhegyen 1 hektár szőlőterülettel induló családi vállalkozás. Célunk a borban egyediséget keresők és borértők táborának megszólítása, nemtől és kortól függetlenül. A birtok által képviselt értékek, melyeket az arculati terveknek is tükrözniük kell: modern, prémium kategóriás, korlátozott palackszámú, szakszerűen megtermelt kézműves borok a vendégfogadás, kóstoltatás igényes, a tradíciókat tisztelő, természetközeli környezetével. Fontosnak tartjuk a múlt eredményeinek megbecsülését, a méltatlanul mellőzött értékek újra élesztését. Ezekre építve, a mai kor technikai és technológiai lehetőségeit szolgálatba állítva, a termőhelyet és a szőlőt előtérbe helyezve, azok alázatos szolgálatával, egyedi ízvilágú prémium- és presztízskategóriás borokat készítünk.
A névválasztás a kézművességen túl utalás a borász zenész-hangmérnök múltjára, valamint Ábrahámhegy község 6 kápolnájára, melyeknek nem feltétlenül kell direkt módon a pályaműben megjelenni.

Pályázati határidő, elbírálás:
Az elektronikusan elküldött pályázatok beérkezési határideje: 2011. május 22. éjfél.
A beérkezett pályázatokat - a szerző kilétének ismerete nélkül - az 5 tagú zsűri a beadási határidőt követő 7. naptári napig értékeli és bírálja el, a következő szempontok szerint:
  • A követelmények teljesítése,
  • Az ötlet eredetisége,
  • A birtokfilozófia megjelenése a pályamunkában.
A pályázat elbírálásában közreműködnek:
  • Dunai János (szőlész-borász, a Birtok képviseletében),
  • Fabók Mihály (Örökös Magyar Sommelier Bajnok, a Gundel Étterem sommelier-je),
  • Meilinger Helga (közgazdász, a Birtok képviseletében),
  • Nagy Anna (grafikus, TBWA Budapest művészeti vezetője),
  • Ókovács Szilveszter (a Duna TV vezérigazgatója, zenekritikus, rádiós televíziós műsorvezető).
A pályázatok díjazása:
  • I. helyezett: 140 000 Ft + ÁFA.
  • II. helyezett: 24 palackos borválogatás birtokunk fehér és rozé, valamint a szekszárdi baráti pince vörös tételeiből.
  • III. helyezett: 12 palackos borválogatás birtokunk fehér és rozé, valamint a szekszárdi baráti pince vörös tételeiből.
Az a’ Capella Szőlőbirtok, nem kötelező módon, a nyertes pályázóval további arculati elemek, boroscímkék tervezésére szerződhet.

Elvárások a designnal szemben:
A logónak tartalmaznia kell: vizuális jelet + tipográfiát vagy csak tipográfiát „a’ Capella Szőlőbirtok” megnevezéssel, színes és monokróm megjelenésben.
A logó legyen alkalmas különféle hordozókon való megjelenésre: boroscímke, borlap, cégér, molinó, ruházat, pohár, csomagolóanyag (doboz), szórólap, elektronikus hírlevél… Elvárás továbbá az egyedi, jól felismerhető, kreatív, szuggesztív megjelenés a megvilágítástól kevésbé függő „metamedikus” színek alkalmazásával.
Olyan kreatív megoldásokat várunk, melyek szakítanak a tradicionális borászatok sablonos, szimbolikus ábrázolásával (szőlőfürt, szőlőlevél, hordó) mégis utalnak a kézműves borkészítés és növénytermesztés, a természetes környezet melletti elhivatottságra.
Az arculat legyen harmonikus színvilágú, jól átlátható, letisztult, elegáns, egyszerű tervezésű, egyedi, markáns, megjegyezhető és könnyen felismerhető, sablonoktól mentes.
Olyan pályaműveket várunk, amelyek felhívják a figyelmet pincészetünkre és tükrözik a minőség melletti elhivatottságunkat, birtokfilozófiát.

Pályázati feltételek:
Nevezési díj nincs.
A pályázatra csak 18. életévüket betöltött magánszemélyek vagy jogi személyek jelentkezhetnek.
Egy pályázó több pályamunkával is nevezhet.
Az elkészült pályaművek mellé minden esetben csatolni kell a pályázó nevét, és elérhetőségét (cím, telefonszám, e-mail), ezek hiányában a pályázat érvénytelen.
A pályázó felelősséget vállal azért, hogy a pályázat anyaga saját műve, mellyel semmilyen szerzői és egyéb jogokat nem sért, továbbá kijelenti, hogy bármilyen, esetleges jogsértésből adódó kárért felel. A feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelen, amennyiben pedig az eredményhirdetés után derül fény a jogsértésre, a pályázó köteles a díjat visszaszolgáltatni.
Érvényes pályázatnak az acapellabirtok@gmail.com e-mailcímre a határidőig nagyfelbontású (min. 300 dpi) JPG, PDF formátumban beérkező teljes pályaművek tekinthetők.

Az a’ Capella Szőlőbirtok tulajdonosai a nyertes pályázat anyagának felhasználására teljes és kizárólagos jogot szereznek, illetve a nyertes pályázat anyagát és a szerző nevét nyilvánosságra hozhatják.

A nyertes pályázó kötelezi magát, hogy a pályázat eredményhirdetését illetve az értesítést követő 5 napon belül a teljes pályázati anyagot vektoros formátumban (EPS, CDR) a pályázatot meghirdető birtokába adja.
A pályázat kiírója a hozzá benyújtott pályaműveket nem őrzi meg, nem tárolja, felelősséget e tekintetben nem vállal.

A pályáztató a pályázatot eredményhirdetés nélkül lezárhatja.
A pályázat kiírója a pályázati kiírásban leírtak megváltoztatásának jogát fenntartja.
A pályázat anyaga az www.acapellabirtok.hu oldalon elérhető.
További információ: 06 20 935 2378 telefonon, vagy az acapellabirtok@gmail.com címen kérhető.

Forrás: Pályázatok.org

1 megjegyzés:

  1. Абрам Александр üzletember vagyok, aki képes volt újjáéledni haldokló favágó üzletét egy Isten segítségével, akit Benjamin Lee, a hitelkonzultánsnak hívtak. Jekatyerinburgban vagyok Екатеринбург. Nos, vállalkozást akar próbálni, rendezni az adósságát, kibővíteni a meglévőt, pénzre van szüksége az áruk vásárlásához. Problémái vannak a jó hitelkeret biztosításával, szeretném, ha tudnád, hogy Benjamin úr látni fog téged. Ez a megfelelő hely az összes pénzügyi problémájának megoldására, mert élő bizonyság vagyok, és ezt nem tudom csak megtartani magamnak, amikor mások pénzügyi utat keresnek. Szeretném, ha mind kapcsolatba lépne ezzel az Isten által küldött hitelezővel. a többi részben leírtak felhasználásával e nagyszerű lehetőség részese lehet. E-mail: lfdsloans@outlook.com Vagy a WhatsApp / Szöveg + 1-989-394-3740.

    VálaszTörlés