Média a Tehetségekért Díj

A Média a Tehetségekért Díj arra szeretné ösztönözni az újságírókat és a média munkatársait, hogy többet foglalkozzanak a fiatal magyar tehetségekkel, a sikeres fiatalokkal (sportolók, művészek, tudósok), képzési és felkészülési hátterükkel, pályaválasztásukkal, lehetőségeikkel és eredményességükkel. Ezek a fiatalok kiemelkedő értékeket képviselnek a tehetségüket, de ugyanakkor a küzdeni tudásukat, a kitartásukat és a céltudatosságukat tekintve is. Ilyen értelemben igazi példaképek lehetnek kortársaik számára.

Pályázati anyagok témája:

Sikeres vagy tehetséges fiatalok (25 éves korig) pályafutásának és eredményeinek bemutatása, akik a sport, művészet vagy tudomány területén kiemelkedő képességről árulkodnak, és ezt már jó eredményekkel is bizonyították, de a nyilvánosság előtt esetleg kevéssé ismertek. A bemutatás témája lehet akár kettős portré "mester és tanítványa" témában.

Pályázati határidő: 2012. szeptember 30. éjfél.


Mivel lehet pályázni?

Bármely az írott vagy elektronikus sajtóban 2012. január 1. és szeptember 30. között megjelent írással, cikkel, interjúval, riporttal, összeállítással lehet pályázni terjedelmi korlát nélkül, amely a megadott témával foglalkozik.


Milyen kategóriában lehet pályázni?

- írott és online sajtó

- rádió

- tévé és videó

Egy pályázó több kategóriában is pályázhat és akár több pályamunkát is beadhat ugyanabban a kategóriában.


Kik pályázhatnak?

Újságírók az írott, a nyomtatott és elektronikus sajtó munkatársai közül, akik Magyarországon bejegyzett médium külső vagy belső munkatársai (szerkesztő, újságíró, szabadúszó, megbízásos stb.) Szerkesztőség is beküldheti munkatársa alkotását, de a díj ebben az esetben is egyéni az alkotót ismeri el.


A pályázatok benyújtási határideje 2012-ben: 2012. szeptember 30. éjfél.


A pályázatok beküldése:

A pályázatokat a
http://www.tehetsegesfiatalok.hu/ oldalra kell feltölteni 2012. szeptember 30-ig.

A sikeres pályázók díjazása:

Kategóriánként 1-1 pályaművet díjaz a zsűri nettó 150 000 Ft pénzjutalommal. A zsűri által kiválasztott pályázók mellett egy közönségdíjas pályamunkát is díjaz a kuratórium 150 000 Ft nettó pénzjutalommal, amelyet a legtöbb online szavazatot szerzett pályamunka nyer el. Szavazni 2012. szeptember 30-ig lehet a
http://www.tehetsegesfiatalok.hu/ oldalon.

forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése