Tűzoltók élete - Rajzpályázat gyerekeknek

A Szomjoltóság Tűzoltók élete címmel óvodás- és iskoláskorú gyerekek részére - bármilyen tűzoltós témában - rajzpályázatot hirdet saját készítésű alkotások beküldésére.


Milyennek látod a tűzoltók életét? Rajzold le, hogyan száguldanak sebesen a szirénázó tűzoltóautók egy tűzesethez vagy fesd meg, hogy szerinted mik azok az eszközök és felszerelések, amik segítik a tűzoltók munkáját! Bármilyen tűzoltós témában várjuk az alkotásaitokat.


Pályázati határidő:
2012. november 25.

Korcsoportok:

3 - 6 éves
7 - 10 éves
11 - 14 éves
15 - 18 éves
Technika: Az alkotások bármilyen technikával készülhetnek (grafitceruza, színes ceruza, filctoll, zsírkréta, pasztellkréta, vízfesték, akril festék, akvarellfesték, kollázs illetve vegyes technika).
Méret: A/4-es rajz- vagy kartonpapír
Elektronikus úton történő beküldés: Az alkotásokat digitális formában szkennelve, a szomjoltosag@gmail.com e-mail címre kérjük küldeni a kitöltött pályázati adatlappal együtt, melyet a www.szomjoltosag.hu oldalról lehet letölteni. A pályamű és a pályázati adatlap fájlneve a pályázó neve, az e-mail tárgya pedig „Tűzoltók élete” legyen.
Postai úton történő beküldés: Az alkotásokat A/4-es borítékban a kinyomtatott - digitálisan vagy kézzel olvashatóan kitöltött - pályázati adatlappal együtt (melyet a www.szomjoltosag.hu oldalról lehet letölteni) a következő címre kérjük küldeni: Gáspár Zsanett, 1214 Budapest, Szent László út 90.
A pályázat beküldési határideje: 2012. november 25.
A pályázat elbírálásának határideje: 2012. november 30.
Értékelés, díjazás, értesítés:
A beérkezett alkotásokat a Szomjoltóság csapata értékeli, ill. tiszteletbeli tűzoltók is helyet kapnak a zsűriben.
1. helyezett díja: Tűzoltó póló hímzett névtáblával + fényképes A/4-es mágneses puzzle és bögre, amiken a nyertes pályamű szerepel + Szomjoltóság által kiállított Oklevél
2. helyezett díja: fényképes A/4-es puzzle és bögre, amiken a nyertes pályamű szerepel + Szomjoltóság által kiállított Oklevél
3. helyezett díja: fényképes bögre, amin a nyertes pályamű szerepel + Szomjoltóság által kiállított Oklevél
(Az egyes korcsoportokat külön értékeljük és díjazzuk.)
A nyertes pályázókat e-mail-ben értesítjük, nyereményüket pedig postán kapják meg.
Az alkotásokat az elbírálást követően közzétesszük honlapunkon és Facebook oldalunkon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése