Europe is beautiful - a CEWE fotópályázata

Európa egy sokoldalú és sokszínű kontinens, melynek karakterét az ellentétek és sajátosságok formálják teljes egésszé. Legyen szó kultúráról vagy történelemről, emberekről vagy magáról a tájról - Európa csodálatos és rengeteg felfedeznivalót tartogat. Horvátország élettel teli szigetvilága, Olaszország temperamentuma, az atheni templomok, vagy a norvég fjordok, mely fehér pompában tűndököl. A táj, a lemenő nap fényében semmihez sem fogható.

A CEWE FOTÓKÖNYV Európa legnagyobb fotópályázatára invitálja Önt. A "Europe is beautiful" elenevezésű pályázat keretein belül az Ön felvételeinek segítségével szeretnénk bemutatni Európa szépségeit. Nem kell mást tennie, mint feltölteni fényképeit (résztvevőként akár öt képet) a következő kategóriákban: "Emberek", "Sport" und "Város és természet" és "Kultúra és történelem". A verseny lezárulta után egy szakavatott zsűri fogja értékelni a beküldött képeket és kiválasztja az 500 szerencsés nyertest. A nyertesek kihirdetésére 2013. év elején kerül sor.

Pályázati határidő: 2012. december 31.

A részvétel garantáltan kifizetődő! A nyeremény összértéke 30.000 Eur! Az első helyezett egy két személyre szóló hajós körutazást nyer 7.500 Euro értékben a TUI jóvoltából - az árban az odautazás költsége és körutazás megkezdése előtt a szálloda tartózkodási díja is benne foglaltatik. A második és a harmadik helyezettre egy 2.500 Euro értékű többnapos utazás vár, egy tetszőlegesen választott európai fővárosban. Egy 850 Euro értékű Samsung digitális tükörreflexes fényképezőgépnek a 4-10. helyezettek örülhetnek. A 11-25. helyezettek egy 250 Euro értékű Samsung high-zoom fényképezőpet nyernek. A 26-500. helyezetteket pedig egy 30-tól 50 Euro értékig terjedő CEWE FOTÓKÖNYV kuponnal jutalmazzuk.

1. díj:
Luxus városnéző hajós körutazás két személy részére, Európa partjainak mentén, számos város megtekintésével egybekötve.
2. díj:
Exkluzív, többnapos városlátogatás két személy részére, az Önök által kiválasztott európai fővárosba, szállással és városlátogatással.

3. díj:
Exkluzív, többnapos városlátogatás két személy részére, az Önök által kiválasztott európai fővárosba, szállással és városlátogatással.

Csatlakozzon versenyünkhöz. Regisztráljon és töltse fel fotóját!


forrás: sff.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése